Knut Foldøy

Knut Hoås Foldøy fratrer som rollen sin som A-lagstrener for MIL Herrelag

Tirsdag kveld 21. mars mottok Midtbygdens Idrettslag dessverre oppsigelse fra hovedtrener Knut Hoås Foldøy. Spillergruppen ble informerte om dette onsdag kveld. Knut har hele tiden vært åpen og tydelig på at det en gang vil komme uenigheter om veien videre, og dette er en av hovedgrunnen til at han nå gir seg. Han har et godt forhold til spillergruppen som han fortsatt ønsker å bevare.

Det er viktig for oss som klubb å poengtere at vi har vært ekstremt fornøyde med den jobben Knut har gjort med vårt A-lag – og vi var tydelige på at vi ønsket å ha han med videre. Samtidig kan vi heller ikke tvinge frem en annen avgjørelse her.

Knut har gjennom det siste året bygget en solid tropp og et solid trenerteam som sammen har skapt historie med å gå gjennom sesongen 2022 uten poengtap. Han har vært en kjemperessurs både rundt A-laget, men også rundt klubben. Før han ble ansatt så bodde han i Stavanger, men har nå flyttet til Tau og valgt å bosette seg her. Heldigvis har vi hele tiden hatt en god dialog sammen og Knut har vært tydelig på at han vil bidra i klubben her i mange år fremover.

MIL er takknemlige for innsatsen Knut har lagt ned og takker også for en ryddig prosess i forbindelse med oppsigelsen. Nå settes fokuset mot seriestart førstkommende fredag og laget blir inntil videre ledet av Ronny Bruun Hansen, Hallgeir Storevik, Stig Lyse, Jens Martin Olsen og Anders Hjorteland.

Oddbjørn Mihle Strand
Daglig leder
Midtbygdens Idrettslag

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!