Mastra borte

Nære på borte mot Mastra – men rekken står! 21 av 21!

Kampen som egentlig skulle blitt spilt i går klokken 14:00 ble omberrammet til ikveld og guttene tok i kveld buss til bortekamp for første gang i år. Sjåføren og eier av bussen var ingen ringere enn vår egen Jørgen Sandvik!

Asgeir Austigard

Webmaster var dessverre fraværende fra dagens kamp, men førstomgangen var ikke noe å skrive hjem om i følge rapportene. Det ble et mål i omgangen og det kom til hjemmelaget Mastra på straffespark. Mats Marius Hagelund Ueland satte ballen i mål for vertene, og det stod altså 1-0 til Mastra til pause.

Andreomgangen startet bedre og det gikk ikke mange minuttene før Brage Woie ble lagt i bakken inne i 16-meteren til Mastra. Dagens dommer dømte straffe, men straffen fra Samuel Spørkel ble uheldigvis reddet av Mastra sin keeper. Det var likevel bedring å spore i andreomgangen og vi fikk etter hvert inn utligningsmålet. Etter 65 minutter fant innbytter Svein Gunnar Vastveit spiss Asgeir Austigard som satte inn 1-1. Syv minutter senere kom også ledermålet til MIL, denne gang via corner. Jarand Veland som kom inn ved pause fant en annen innbytter i Stig Lyse som satte inn 2-1!

En virkelig sliteseier mot et Mastralag som gir alt de har og mer til for å være det første laget som bryter rekken vår. Heldigvis holder vi unna og tar vår 21 seier av 21 mulige. Vi unngikk også gule kort i dagens kamp så vi stiller alle mann alle på fredag! I skrivende stund er det kun fem lag igjen i Norge som ikke har tapt poeng så langt i serien. Kopervik 2 tapte i kveld og var det laget som var nærmest MIL med 16 av 16. Dette setter lagets prestasjon i perspektiv og vi håper virkelig på at vi kan klare 22 av 22, selv om vi vet om noen med oransje drakter fra Stavanger som vil det annerledes.

Dagens poeng:
3 poeng – Stig Lyse
2 poeng – Brage Woie
1 poeng – Adrian Kallesten

Takk til dere som tok turen denne mandagskvelden for å støtte oss! Vi setter stor pris på det. Nå gjenstår det en kamp denne sesongen og det blir også en tøff kamp. Da er det 2-plasslaget Vaulen som tar turen til Tau for å bli det første laget som tar poeng fra oss i år! Kampen går førstkommende fredag 21. oktober klokken 19:00 på Tau Stadion. Vel møtt, og møt gjerne litt tidlig for utdeling av litt blomster til involverte rundt A-laget før kampen.