Skjalg

NM-gull til Erik Steinsland!

Tidligere MIL-spiller Erik Steinsland løp i helgen NM for IL Skjalg på Ås. Han deltok i 4x100m stafett for herrer senior og løp første etappe. Sammen med Simen Tjelta Larsen, Mathias Hove Joahnsen og Mike Lubsen løp de inn til den solide tiden 41.50, nesten sekundet bedre enn nummer to. Dermed endte det med NM-gull i Erik sitt første løp noen gang! Vi har lagt merke til Erik som hurtighet på fotballbanen, men dette er vanvittig imponerende og hele MIL og hele Tau gratulerer så mye med gull. Dette er en stor prestasjon! Erik trenes nå av Victor Øvregaard, men har tidligere blitt trent av lokale Geir Moberg som også har vært i Skjalgsystemet. Geir har tidligere også trent Mike Lubsen som løp sisteetappe. Mike har også bodd mange år her inne!

Det var flere som også utmerket seg på løpet på Ås og vi ønsker også å gratulere Dennis Ravndal med NM-gull for juniorer på 4x1500m. Dennis løp for Spirit og de slo lag som Ullensaker Kisa og Tjalve som har dominert distansen i mange år.

Vi gratulerer også Mathea Lægren med seier på 4x600m stafett i UM på samme arrangement. Mathea er bosatt på Jørpeland og har aner fra Bjørheimsbygd.

Her ligger Skjalg sin egen sak vedlagt som link.

Her ligger Spirit sin egen sak vedlagt som link.

Gratulerer hele gjengen! 

 

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL