Jonatan

Noen kommer, noen går og noen blir!

Nye spillere inn til Fotball A-lag herrer

Spillere og trenerteam har til nå hatt en veldig god oppkjøring og er på et helt annet nivå nå enn for et år siden. Det er mange på trening og god kvalitet. Mange spillere fra andre lag har vist seg frem og vil fortsette å vise seg frem, men nå er det klart at vi har signert to nye spillere. Begge to er Tau-gutter som vender tilbake til barndomsklubben sin, og det er vi selvsagt veldig glade for. Simon Skårland (22) hadde en meget god sesong for MIL A-lag i 2018 før turen gikk videre til studier på østlandet. Der spilte han for Flint Tønsberg ledet av John Arne Riise og for Teie. Han vendte tilbake til Strand sommeren 2022, men en travel jobbhøst gjorde til at det ble overgang til Fiskå IF. Denne jobbkabalen har løst seg mer nå, og vi er veldig glade for å ha den solide stopperen tilbake i MIL. Simon debuterte for MIL A-lag i 2017 og står bokført med 34 kamper for A-laget.

Den andre signeringen inn er Julian Holta Pedersen (19). Julian er en hardtarbeidene og ivrig midtbanespiller som kommer fra Staal Jørpeland. Her har han spilt mye for 15, 16 og juniorlaget. Samtidig står han også med 13 seniorkamper for Staal Jørpeland B. Julian meldte overgang til Staal i 2018, men vender nå tilbake til klubben i hans hjerte. Han fikk sitt første innhopp i treningskampen mot Staal Jørpeland sist og vi ser frem til å se han flere minutter for MIL A-lag herrer. Julian er sønn av Kjell Tore Pedersen som har 80 kamper for A-laget.

 

Spiller ut

16 år gamle Jonatan Halsne fikk sin debut for MIL A-lag i 2022 og har vist gode ferdigheter. Jonatan står bokført med 22 kamper for A-laget og har ytret ønske om å sjekke ut nye muligheter hos Staal Jørpeland. Vi har et godt inntrykk av Jonatan som spiller og person og ønsker han lykke til hos Staal på Jørpeland. Han vet også at vi heier på han og at han alltid er velkommen hjem igjen når eventuelt tiden er inne for det! Kjør på Jonatan!

 

Spillere som blir

Det har versert flere rykter både på bygda og i lokalmedia om flere spillere som Staal Jørpeland har vært intresserte i. Brage Woie, Jarand Veland, Samuel Mekonnen og Samuel Spørkel har alle blitt forespurt å bli med Staal Jørpeland kommende sesong, men ønsker å fortsette med prosjektet de er på gang med i MIL. Vi synes selvsagt det er kjekt og dette er viktige spillere for oss for å holde kontinuitet og kvalitet i gruppa vår. Samtidig er det bra å få en tidlig avklaring for å kunne sette et best mulig preg på egen utvikling.

Vi gleder oss til veien videre, og plutselig blir det også presentert flere spillere.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!