Mastra hjemme

Ny trepoenger mot Mastra!

A-lag herrer tok i kveld mot Mastra Idrettslag til kamp i 5.divisjon avdeling 03 og hadde som mål om å ta sin 10ende strake seier. Referenten var borte på annet oppdrag, men vi gir en gjengivelse av kampen likevel.

MIL startet slik:
Kjartan Bjørheim
Arild Eie
Vegard Aas
Steffen Helgeland
Darwin Lema -> William Bjørheim Hansen
Samuel Mekonnen -> Jonatan Halsne
Jørgen Sandvik -> Svein Gunnar Vastveit
Adrian Kallesten
Jarand Veland -> Sigurd Kleven
Samuel Spørkel -> Sindre Gerhardsen
Ivar Øidvin -> Jonas Rypestøl

Første omgang

Vi startet særdeles bra i førsteomgang og var direkte i spillet for å etablere press på Mastra sin halvdel. Dette lykkes vi veldig bra meg og tar fullstendig initiativet i kampen. Spillerne hadde uten tvil forberedt seg godt og ikke ligget i solen å slikket sol denne vakre sommerdagen. 1-0 kom allerede etter fem minutter og endte til slutt opp som selvmål. MIL-spillerne stod i kø etter godt forarbeid fra Ivar Øidvin og 1-0 var et faktum.

Vi var gode til å bruke ball i denne omgangen, hadde gode bevegelser og bra balltempo. Dette på tross av at bortelaget Mastra ble liggende dypt i banen. Vi gikk opp til 2-0 like før pause og unggutten Samuel Mekonnen satte sitt fjerde mål for sesongen på en avslutning like utenfor 16. En gjennomført solid omgang av MIL.

 

Andre omgang

Andreomgangen startet likt som den første og vi fortsatte å være like solide som i første. Vi hadde god kontroll med ball og var flinke i frispillingen. Vi hadde fortsatt gode bevegelser og spillerne la ned mange meter. 3-0 kom på direkte frispark fra Arild Eie som virkelig har funnet formen.

Mastra skapte en god mulighet i andreomgangen, men Kjartan Bjørheim ryddet opp på mesterlig vis. Foruten denne sjansen var beholdningen til bortelaget dødballer fra midtstreken, men midstopperparet vårt i Vegard Aas og Steffen Helgeland hadde god kontroll på det som kom. 4-0 kom ved Samuel Mekonnen etter 80 minutter. Tre minutter etterpå satte innbytter Sindre Gerhardsen ballen flott i mål, mens Ivar Øidvin fikk målet sitt på overtid. Han fastsatte sluttresultatet til 6-0 og seieren var et faktum.

Også i dag fortjener spillerne mye ros for kampen. Vi står godt kampen gjennom og gjennomfører kampplan til punkt og prikke. På det som kunne være en vanskelig kamp i ekstrem varme så står vi frem som solide og med god innstilling. Bra jobbet til både spillere og trenerteam for å gi oss selv best mulig grunnlag for å takle en slik kamp.

 

Dagens poeng:

3 poeng – Arild Eie
2 poeng – Samuel Mekonnen
1 poeng – Jørgen Sandvik

 

Alle kunne fått poeng i dag for her er det solid laget gjennom. Nå gjenstår det en kamp igjen før ferien og det blir en virkelig tøff kamp borte mot Vaulen som har funnet formen med fire strake 3-poengere. Vaulen ligger per dags dato på andreplass på tabellen med 22 poeng og bør nok ha en trepoenger i oppgjøret mot oss for å få skikkelig heng.

Nå tar guttene velfortjent helg! Bra jobbet og takk til alle som møter opp for å støtte oss!

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur