Mastra hjemme

Ny trepoenger mot Mastra!

A-lag herrer tok i kveld mot Mastra Idrettslag til kamp i 5.divisjon avdeling 03 og hadde som mål om å ta sin 10ende strake seier. Referenten var borte på annet oppdrag, men vi gir en gjengivelse av kampen likevel.

Første omgang

Vi startet særdeles bra i førsteomgang og var direkte i spillet for å etablere press på Mastra sin halvdel. Dette lykkes vi veldig bra meg og tar fullstendig initiativet i kampen. Spillerne hadde uten tvil forberedt seg godt og ikke ligget i solen å slikket sol denne vakre sommerdagen. 1-0 kom allerede etter fem minutter og endte til slutt opp som selvmål. MIL-spillerne stod i kø etter godt forarbeid fra Ivar Øidvin og 1-0 var et faktum.

Vi var gode til å bruke ball i denne omgangen, hadde gode bevegelser og bra balltempo. Dette på tross av at bortelaget Mastra ble liggende dypt i banen. Vi gikk opp til 2-0 like før pause og unggutten Samuel Mekonnen satte sitt fjerde mål for sesongen på en avslutning like utenfor 16. En gjennomført solid omgang av MIL.

Andre omgang

Andreomgangen startet likt som den første og vi fortsatte å være like solide som i første. Vi hadde god kontroll med ball og var flinke i frispillingen. Vi hadde fortsatt gode bevegelser og spillerne la ned mange meter. 3-0 kom på direkte frispark fra Arild Eie som virkelig har funnet formen.

Mastra skapte en god mulighet i andreomgangen, men Kjartan Bjørheim ryddet opp på mesterlig vis. Foruten denne sjansen var beholdningen til bortelaget dødballer fra midtstreken, men midstopperparet vårt i Vegard Aas og Steffen Helgeland hadde god kontroll på det som kom. 4-0 kom ved Samuel Mekonnen etter 80 minutter. Tre minutter etterpå satte innbytter Sindre Gerhardsen ballen flott i mål, mens Ivar Øidvin fikk målet sitt på overtid. Han fastsatte sluttresultatet til 6-0 og seieren var et faktum.

Også i dag fortjener spillerne mye ros for kampen. Vi står godt kampen gjennom og gjennomfører kampplan til punkt og prikke. På det som kunne være en vanskelig kamp i ekstrem varme så står vi frem som solide og med god innstilling. Bra jobbet til både spillere og trenerteam for å gi oss selv best mulig grunnlag for å takle en slik kamp.