Randaberg 2 hjemme

Randaberg 2

I kveld vat det duket for ny hjemmekamp for MIL A-lag herrer når Randaberg 2 kom på besøk til Tau Stadion. Et Randaberglag som garantert ønsket å revansjere 7-2 tapet i vår var heltent.

MIL startet slik

Philip Holstein
Arild Eie
Jonas Fiskå Rypestøl -> Lars Gjeteskjær
Steffen Helgeland
Hallgeir Storevik -> William Bjørheim Hansen
Samuel Mekonnen
Jørgen Sandvik -> Vegard Aas
Adrian Kallesten
Samuel Spørkel
Asgeir Austigard -> Sigurd Kleven
Brage Woie

 

Første omgang

Kampen startet jevnt, og selv om MIL var nære på etter to minutter ved Jørgen Sandvik så viste Randaberg at var kommet for å gi oss motstand. De lå dypt i ramma og var også klare for å ta kontringer nå sjansen bydde seg. Kampen var jevn, og Randaberg 2 var nære på ved å ta ledelsen midtveis i omgangen, men en strålende redning fra Philip Holstein gjorde at vi holdt nullen. Like etter kom den første scoringen. Samuel Mekonnen fant Asgeir Austigard som satte ballen sikkert i mål.

Minuttet etterpå gikk vi opp i 2-0 ved Brage Woie og nå var vi virkelig i siget. Tre minutter senere fikk vi straffespark etter at Arild Eie ble felt. Dessverre reddet keeper bakerst hos Randaberg 2 og returen ble satt over. Vi var nære på like etter, men ballen endte utenfor målet. Rett før pause fikk vi likevel scoringen etter at Jørgen Sandvik fant Asgeir Austigard som satte ballen i mål på bakre stolpe.

 

Andre omgang

MIL var nok litt på halv maskin i førsteomgangen og fortsatte likt i andreomgangen. Randaberg fikk frispark etter 50 minutter som endte i baklengs. Ballen ble lagt på bakre stolpe hvor bortelaget stod i kø og fikk til slutt lagt ballen i mål. Andreomgangen fortsatte litt i samme sporet som store deler av førsteomgangen og vi slet med å få spillet til å flyte. Vi skapte noen sjanser, men spillet bølget frem og tilbake uten at vi klarte å etablere skikkelig press og trykket i kampen.

Det er lite å rapportere om ellers i omgangen og vi vinner til slutt 3-1 på noe som kan sies å være en middels dag. Takk til alle som møtte opp for å støtte oss!

Dagens poeng:
3 poeng – Asgeir Austigard
2 poeng – Samuel Mekonnen
1 poeng – Philip Holstein

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!