Sigurd Kleven -> Henrik Staurland
Samuel Mekonnen -> Gustav Stople
Samuel Spørkel

Første omgang

Rosseland tok initiativet i kampen og fikk også den første muligheten. Bortelaget var gode i ettertrykket etter en dødball og midtstopper Peter Aarrestad Time kom alene skrått etter seks minutter. Avslutningen ble blokkert og gikk til corner. Etter 13 minutter var bortelaget på farten igjen og Geir Dahle Høyland sin tur til å komme alene. Heldigvis gikk ballen i stolpen. Vi slapp likevel ikke unna mer enn ett minutt til og venstrebacken til Rosseland Jarle Madland fikk ballen skrått alene med Magnus. Han satte ballen fint i mål og bortelaget var i ledelsen.

Bortelaget fortsatte å holde mye ball, men et lavtliggende MIL klarte å stenge rom etter en tøff start. Etter 20 minutter var vi på farten og fikk presset frem en corner. Samuel Mekonnen slo en strålende corner inn på bakre stolpe og Stig Lyse steg til værs og headet inn utligningen på flott vis. Rosseland fortsatte å ha ball etter utligningen og fikk noen gode muligheter med Aarrestad Time og Svalestad Hovland, men MIL slapp med skrekken.

Etter 39 minutter fikk Rosseland frispark på 17 meter. Einar Tunheim Lye smalt til og sendte bortelaget i ledelsen til 2-1. Ikke ufortjent, men likefullt surt. Dermed stod det 2-1 til bortelaget til pause.

Andre omgang

Rosseland tok initiativet i starten av andreomgang og fikk også omgangens første mulighet som endte i corner. Vi klarte å stå unna på denne corneren, men etter 56 minutter fikk de en ny mulighet. Vi fikk delvis klarert, men Jarle Madland headet ballen i en bue og ned på bakre stolpe. Vi trodde at Stig Lyse sitt brassespark holdt ballen unna streken, men dommeren ville det annerledes og det ble 3-1.

Fire minutter senere skulle de også gå opp til 4-1. Sondre Svalestad Hovland fikk ballen fremfor mål, vendte og smalt ballen ned ved stolpen. MIL ga likevel ikke opp og vi hadde to gode muligheter ved Gustav Stople, men Oscar Gåsland bakerst hos Rosseland gjorde gode inngripener. Like før slutt fastsatte Imre Aune resultatet til 5-1 når han scorte for de oransje. Vi hadde en ny stor mulighet like før slutt, men avslutningen til Gustav gikk utenfor.

Vi gratulerer Rosseland med tre viktige poeng i tetstriden. Fullt fortjent seier til ett godt fotballag. MIL-spillerne jobbet også godt, men i dag møtte vi ett solid lag.

Dagens poeng:
3 poeng – Lars Gjeteskjær
2 poeng – Arild Eie
1 poeng – Stig Lyse

Nå gjelder det å karre seg til poeng i neste kamp for A-lag herrer, hvis ikke blir det 5.divisjon i 2024. Neste kamp er borte mot Vardeneset fredag 03.11 klokken 19:00.