IMG_3526

Seier til SMIL Damelag!

Både spillere og trenere rundt SMIL Damelag har gjort en fantastisk jobb dette året med å skape en gruppe som har det gøy sammen og med en god miks av spillere i forskjellige aldere. For enkelte er det en stund siden de har spilt fotball, men vi har hele tiden vært imponert over dne gutsen, innsatsen og stemningen det har vært i gruppen. Dessverre har den første trepoengeren latt vente på seg, men i går – hjemme mot Havørn skulle de få lønn for strevet!

Kampen

MIL hadde mye ball på Havørn sin halvdel og fikk uttelling på flott vis etter 20 minutter. Maja Aanestad slo ballen opp i mellomrom til Stine Nessa. Stine fant Kristiane Holta Pedersen som slo gjennom til Anna Stople. Hun gjorde ingen feil og satte ballen flott i mål til vill jubel! 34 minutter ut i omgangen kom det neste målet som blir kreditert som selvmål etter en involvering fra Havørn sin keeper. Dermed stod det 2-0 til pause. MIL fortsatte å skape sjanser og ha mye ball i andreomgangen, men etter 76 minutter stakk Havørn sin daglige leder Stine Kloster seg frem og skapte spenning i kampen med sin redusering. Derfor var det stor glede når vi punkterte kampen etter 83 minutter. 15 år gamle Kristine Merland Værvågen kom seg fri på venstrekanten. Hun fant Anna Stople utenfor 16-meteren som smalt ballen opp i krysset! Et fantastisk mål, og vel fortjent!

Dermed endte det 3-1 til SMIL Damelag som tok sin første seier for sesongen. Man skulle nesten tro at noen ante at det lå en seier i luften. For første gang i år ble kampen filmet, og vi kan derfor gledelig presentere gårsdagens scoringer under her: