277415942_349230230486165_8280641889109247399_n

Signeringsalarm!

Det nærmer seg seriestart i 5.divisjon avdeling 03 for herrelaget vårt i fotball og det er med stor glede at vi kan annonsere to “nye” spillere til klubben. Begge har vært viktige spillere for laget tidligere, og det er veldig kjekt å se gamle fjes tilbake i en allerede solid og kjekk gruppe. Stemningen i troppen er veldig god og begge disse to spillerne kjenner godt til MIL fra før av, og vil i tillegg til å være solide forsterkninger på banen også bidra godt utenfor.

Presentasjon Brage Woie
Brage er en ekte MIL-gutt som om en snau måned blir 22 år. Han var en viktig del av vårt gode 2000-kull og har tross sin unge alder hele 85 kamper for A-laget og 21 mål. Han fikk debuten for MIL A-lag i 2015 og har spilt de fleste posisjoner på banen. Han kler nok best de offensive rollene og har stor hurtighet og bra ballbehandling som sine styrker. I tillegg har han en veldig god skuddfot. Han meldte overgang til Staal Jørpeland i forkant av 2020-sesongen, men en pandemi satte stopper for det som kunne blitt veldig spennende for Brage sin del. Han tok tak fra start av og kunne nok ha utfordret til en plass i elleveren der. Han flyttet til Bergen sommeren 2021 og meldte overgang til Loddefjord hvor det ble med seks kamper på høstsesongen. Når han nå vender hjem igjen til Strandalandet så var MIL heldigvis neste stoppested. Han hadde et kort innhopp i treningskampen mot Vaulen, men vi skal få se mer til han ganske snart. Allerede borte mot Randaberg i morgen.

Presentasjon Steffen Helgeland

Steffen Helgeland er fra Jørpeland, men kom til MIL allerede i 2012 når han også fikk debuten sin for A-laget. Han var stort sett ving når han kom, men har etter hvert trukket seg mer inn sentralt i banen og figurert både sentralt på midtbanen og stopperposisjon. Steffen er 28 år og står med 91 kamper for klubben. Han tok under sin tid i MIL store steg som spiller og det var et naturlig steg videre for hans del når han tok turen til Staal i 2016. Der leverte han en virkelig solid sesong som for klubben som vant 3.divisjon og har i senere tid vært en lederskikkelse og kaptein for Jørpelandslaget. Steffen er en sterk og solid spiller som har en god pasningsfot og er tøff i duellspillet. Han ga seg i Staal etter fjorårsesongen på grunn av en travel hverdag, men vi er veldig takknemlige for at han nå ønsker å bli med oss i MIL. Han kjenner mange i spillergruppen fra før av og kommer inn med entusiasme og gode lederegenskaper. En spiller vi kommer til å nyte godt av denne sesongen!

Vi ønsker begge lykke til med sesongen og gleder oss til det hele braker løs!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL