Brage Woie
Samuel Spørkel -> William Bjørheim Hansen
Asgeir Austigard -> Gustav Stople

Første omgang

Staal startet omgangen best og fikk etablert tre gode skuddforsøk som alle endte utenfor. Kampens første virkelig store mulighet kom også til bortelaget etter 16 minutter, men en solid redning fra Philip Holstein hindret baklengs. Noen minutter etterpå var det MIL sin mulighet til å få en god sjanse. Samuel Spørkel fikk vendt opp, men avslutningen sneik seg utfor stolpen. Midtveis i omgangen var det MIL som skulle få det første målet. Samuel Mekonnen slo et godt innlegg som ble stusset videre til bakre stolpe hvor Asgeir Austigard ventet og satte ballen i mål til 1-0.

Bortelaget var særdeles nære utligningen kun minutter etterpå når Staalkaptein David Eie ble spilt alene gjennom med Philip Holstein. Philip reddet ballen på mesterlig vis og gjorde også en meget solid jobb på returen. En kanonstart på kampen fra vår unge keeper. Etter 32 minutter kom utligningen etter en lang ball i bakrom som Reino Rantasalo plukket opp og satte i mål bak Philip. MIL fikk to gode muligheter etter 40 minutter og Brage Woie stusset en ball i tverrlegger og en retur ble plukket opp av Sigurd Kleven, men skuddet ble reddet fint av Magnus Mæland og gikk til corner. Corneren ble ekspedert i mål, men hadde blitt satt inn ved hjelp av en hånd og det stod 1-1 til pause.

Andre omgang

MIL gjorde ingen bytter etter pause, mens Staal gjorde ett. Omgangen startet jevnt og mesteparten av spillet skjedde mellom de to 16-meterne. Etter 65 minutter var Even Østensen farlig frempå, men igjen vartet Philip Holstein opp med to meget kvalifiserte redninger. MIL var nære på minutter senere etter at Brage Woie fikk avslutte fra 12 meter, men avslutningen ble blokkert. Likevel tok det ikke mer enn et minutt før MIL igjen skulle ta ledelsen. Samuel Mekonnen ble satt opp inne i 16-meteren og dro seg fri. Han skøyt og via ryggen på en Staalspiller snek ballen seg i mål til 2-1.

12 minutter før slutt fikk MIL en god kontringsmulighet. Jøran Yoon Tytlandsvik Barka kjempet godt og fikk ballen nede ved hjørneflagget. Han såg opp og fant Gustav Stople inne foran mål som satte sitt første A-lagsmål for MIL. Et flott mål som til slutt ble satt inn av 15-åringen. Etter scoringen så gikk luften litt ut av Staal og kampen ble også oppstykket av en del bytter fra begge lag. Dermed ebbet det ut med en solid 3-1 seier til MIL som startet sesongen på solid vis.

Kampen startet med solid press fra bortelaget, men MIL jobbet seg inn i kampen og tok også ledelsen. Utligningen var fortjent og det stod 1-1 til pause. Etter pause var MIL det førende laget og var flinke i kontringsfasen med mye tempo i laget. Kjekt at ungguttene Asgeir Austigard, Samuel Mekonnen og Gustav Stople begynte scoringssankingen og en god gjennomføring av de grønne og hvite. Også en meget solid kamp av karen bakerst, Philip Holstein.

At over 200 stk var samlet til kamp en fredag i januar er solid, og de fikk også overvære en fin kamp!