Gladlakser

Solide forsterkninger klare for MIL A-lag!

Etter å ha opplevd en stor avgang på spillere det siste året så har det vært knyttet stor spenning til hvor sterkt laget blir etter nedrykket til 5.divisjon. Trenerteamet har jobbet litt i det stille, men spillerne har levert solid og god kvalitet på trening og vi har ett godt treningsoppmøte. Det nærmer seg mellomrunden i Rogalandscupen – og på søndag møter vi Brodd 2 borte klokken 18:30 på Midjord. Med seier her så er vi videre til andre runde. Til denne kampen får vi garantert se noen nye fjes i MIL-drakten.
Spillerne som vi her vil presentere er alle gode fotballspillere og vil bidra meget positivt på banen, samtidig er samtlige også veldig fine typer som passer inn i en god og solid gruppe. Dette er de nyeste signeringene våre:

Vidar Harestad
Vidar Harestad trenger nok ingen videre introduksjon. Forsvarsbauten ligger topp 10 på Staal Jørpeland sin adelskalender og kommer inn med enorm rutine og god stemning.
Oddbjørn Mihle Strand om signeringen: – Vidar inn for oss er en fantastisk signering. Han er en veldig god fotballspiller og en god leder og foregangsfigur for gruppen. En signering som gir hele gruppen et løft!

Tore Haukelid
Etter at både Magnus Mæland og Philip Holstein forsvant til Staal så var behovet for keeper tilstede. Derfor passet det perfekt at Tore ønsket å ta turen til oss etter ett år i naboklubben Fiskå! Han fikk debuten sin i MIL i 1. runde i Rogalandscupen mot Sunde 2 – og gjorde sine saker bra!
Oddbjørn Mihle Strand om signeringen: – Tore er en høyreist og solid keeper som har en god rekkevidde. I tillegg er han en flott fyr som passer fint inn i gruppen sammen med keeperkollega Hans Bjåstad!

Runar Fjetland
Vi ønsket Runar Fjetland til klubben allerede i fjor, men da ønsket Runar å kjempe om en plass i laget til Staal Jørpeland i 3.divisjon. Det klarte han – og endte i fjor høst med syv kamper for laget. Han skulle videre på studier fra januar av, men endte hjem igjen og valgte å bli med oss i 2024-sesongen!
Oddbjørn Mihle Strand om signeringen: – Både gruppen og trenerteamet er veldig fornøyde med å knytte til oss Runar. Han er en ung og bra fotballspiller som virkelig vil vise bra igjen denne sesongen og blir ett navn å legge merke til.

Ola Kvindesland
Ola var innom hos oss i 2021-sesongen og gjorde sine saker bra. Han valgte etter 2021-sesongen å legge fotballen bort, men klarte ikke å holde seg unna særlig lenge. Han har bidratt som trener i Staal og var også med ønsket med videre som spiller der, men han syntes prosjektet på Tau var spennende.
Oddbjørn Mihle Strand om signeringen: – Her har vi fått inn en knakende god fyr med gode holdninger. Han er rask, kompromissløs og tøff i spillestilen. I tillegg har han en fryktet pasning- og skuddfot. Kan bekle flere roller på banen – både offensivt og defensivt.

Ramadhani Kassam Juma
Ramadhani spilte ikke fotball i fjor, men ble med oss på trening nå i februar. Han har virkelig vist seg godt frem – og er en pliktoppfyllende og god fotballspiller. Ramadhani kan bekle både back, midtstopper og midtbaneroller.
Oddbjørn Mihle Strand om signeringen: – Ramadhani har virkelig kommet inn til oss som et friskt pust. Han er rask og som en klegg på motspillerne. Han er også en veldig fin type som glir fint inn i gruppen.

Jonas Krogevoll Ur
Jonas kommer tilbake etter ett år hos Fiskå. Tidligere har Jonas spilt aldersbestemt fotball i MIL. Jonas har tidligere spilt på flere posisjoner, men er nok mest tiltenkt en rolle fremover i banen.
Oddbjørn Mihle Strand om signeringen: – Det er godt å ha Jonas tilbake i MIL igjen etter ett år i Fiskå. En spiller som tidligere har vært skadeutsatt, men som har sett friskt ut i vinter. Godt oppspillspunkt.

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL