Even Heggheim Staurland
David Tungland Gard
Storm Rygh Barka
William Bjørheim Hansen

Undertegnede var ikke på kampen, men skal gjenfortelle noe av det viktigste fra dagens kamp.

MIL tok kontrollen på kula i starten av kampen og hadde mye ball. Hjemmelaget forsøkte tidvis å presse høyt i banen, men våre spillere er gode med ball og spilte flott av det presset som kom. De mulighetene som hjemmelaget hadde var skudd fra distanse. Selv om vi hadde mye ball så slet vi litt med å skape de store sjansene og det stod 0-0 til pause på Klepp Stadion.

Andre omgang fortsatte som første med et MIL-overtak med ball. Denne omgangen var vi også farligere på siste tredjedel og vi tok også ledelsen ved Bato Zenunovic etter 52 minutter. Han utnyttet en feil bakerst hos Klepp, og alene med keeper gjorde han ingen feil. Midtveis i omgangen fikk Klepp sin ene store mulighet når de kom fri skrått, men en strålende blokkering fra Jarand Veland hindret scoring. Etter 73 minutter kom en solid Gustav Stople seg rundt på kanten. Han la ballen ut til Samuel Spørkel som kontrollert og nydelig satte ballen i mål til 2-0.

Klepp slet med å stresse MIL noe særlig etter scoringen og mot slutten av kampen var det MIL som hadde mest ball. Veldig kjekt at både Even Heggheim Staurland og David Tungland Gard fikk debuten sin mot slutten av kampen. Begge spiller til vanlig på G-17, men fikk i kveld debuten sin på MIL A-lag! Gratulerer gutter!

Dermed tok MIL-guttene en sterk og god borteseier noe som gjør at vi får en avstand ned til de tre nederste lagene. Nå er det tre poeng opp til Stavanger IF, og vi ser frem mot neste kamp som er hjemme mot Randaberg 08. september klokken 18:00! Gratulerer til trenere og spillere!