VBK 2 borte

Strålende laginnsats ga tre nye poeng!

Endelig var det klart for ny kamp for A-lag herrer og fjorårets serievinner i 5.divisjon stod på motsatt banehalvdel. Vardeneset hadde ikke hatt en god åpning på sesongen, men var i god form med syv poeng på de tre siste kampene.

Første omgang

Kampen startet forrykende og vi tok ledelsen allerede etter fire minutter gikk vi opp i føringen. Arild Eie slo en god corner som Steffen Helgeland var først på. Han fant Vegard Aas som hamret ballen i nettaket. Etter målet var både MIL og Vardeneset 2 nære på å få ballen i mål. Samuel Spørkel fikk avsluttet etter bra forarbeid av Ivar Øidvin, mens VBK 2 hadde en ball i tverrleggeren. Midtveis i omgangen fikk vi festet grep om kampen, men fikk ikke utnyttet kontringsmulighetene godt nok. 39 minutter ut i kampen fikk vi likevel scoringen. Spørkel ble tatt i feltet og satte selv straffen i mål.

Uheldigvis så fikk hjemmelaget inn en redusering når tidligere MIL-gutt Amanuel Kifle slo et flott innlegg som Daniel Olsen ekspederte i mål. Dermed stod det 2-1 til MIL til pause.

Andre omgang

VBK 2 kom rett ut av startblokkene i andreomgang og var nære på å utligne fra avspark. Vi kom bedre med etter hvert og etter 55 minutter kom 3-1. Andreas Helland slo et flott innlegg til Ivar Øidvin som headet ballen sikkert i mål. Ivar var nære på å sette sitt andre etter 61 minutter, men Sander Våga bakerst hos VBK 2 gjorde en god jobb.

4-1 kom etter 65 minutter etter ettertrykk på corner. Til slutt endte ballen hos Jørgen Sandvik som la ballen i en perfekt bue over keeper. 5-1 kom ved Arild Eie etter at Ivar Øidvin mottok ballen i bakrom. Han endte for skrått, men fant Arild som satte ballen sikkert i mål. MIL fortsatte å trykke på mot slutten av kampen og hadde flere gode muligheter og fikk et mål til på tampen. Ivar Øidvin gjorde alt selv og avsluttet på fantastisk vis ved å runde keeper og sende ballen i det åpne målet. Et strålende punktum på kampen.

MIL kan uten tvil være stolte av kampen i kveld og det var vanskelig å velge poengene idag. Vardeneset hang med lenge og var et bra lag, men vi var solide over hele fjøla og vant fortjent.

Dagens poeng:

3 poeng – Ivar Øidvin
2 poeng – Arild Eie
1 poeng – Steffen Helgeland

Med denne seieren fortsetter vi å ligge på førsteplass etter å ha vunnet solide ni av ni seriekamper så langt. Veldig imponerende og ikke minst kjekt. Nå venter Mastra førstkommende fredag hjemme på Tau klokken 19:00!