RIL hjemme

Strålende seier hjemme mot Randaberg!

Fredag kveld var det duket for ny kamp for A-lag herrer når 5.plassplasserte Randaberg tok turen til Tau Stadion. En ventet tøff kamp, men MIL-guttene var klar for jakten på en ny trepoenger.

Første omgang

MIL startet kampen best og hadde mye ball i innledningen. Etter 11 minutter kom også kampens første scoring på nydelig vis. Samuel Spørkel fikk avslutte fra 16 meter og curlet ballen i mål på fantastisk vis via stolpen. Kun to minutter senere økte MIL ledelsen når Gustav Stople ble spilt gjennom skrått. Randaberg sin keeper kom ut, men Gustav vippet ballen forbi og sendte MIL opp i 2-0.

Etter 16 minutter fikk vi en gigantisk målsjanse igjen. Ett flott utspill fra Magnus Mæland fant Jørgen Sandvik alene gjennom, men uheldigvis gikk lobben over målet. MIL fortsatte å trøkke på og etter 22 minutter slo Jarand Veland ett kontant innlegg som Bato Zenunovic headet i mål på mesterlig vis. En strålende start på kampen fra et heltent MIL-lag. Randaberg kom bedre med i kampen etter scoringen og etter 26 minutter fikk de ett mål annulert for offside.

Samuel Spørkel var nære frempå å øke til 4-0 etter 32 minutter, men en god redning fra Magnus Kaasen hindret scoring. Det roet seg ned mot slutten av omgangen og på tross av noen halvsjanser til MIL så stod det 3-0 til pause i det som var en meget solid omgang for vår del.

Andre omgang

MIL gikk ut i hundre i andreomgang og før minuttet var spilt fikk Bato Zenunovic en stor mulighet på bakre stolpe, men headingen gikk i nettveggen. Etter 56 minutter ble Brage Woie spilt igjennom, men ble stoppet like utenfor 16 fra en Randabergspiller som ikke hadde noe annet valg enn å dra han i bakken. MIL var i siget nå og minutter etterpå var vi nære på når Samuel Spørkel, Gustav Stople og Bato Zenunovic kombinerte, men Randaberg fikk gitt til corner som vi ikke klarte å sette i mål.

Tomas Granhøy Gundersen fikk en god mulighet etter 63 minutter på en kontring, men Randabergspilleren ble forhindret av Magnus Mæland som vartet opp med en flott redning. Etter 65 minutter skulle vi endelig få ballen i mål igjen. Denne gangen var det Jarand Veland som satte ballen i mål direkte fra corner. Etter scoringen tok MIL litt foten av gasspedalen og kontrollerte kampen. Etter 85 minutter fikk Randaberg ett reduseringsmål etter en nydelig jobb fra Lester Mitchell som gjorde alt selv og satte ballen i mål. Randaberg maktet ikke å skape ett ytterligere trøkk på MIL og kampen endte solid 4-1 til MIL. Vi gratulerer også Isak Lillesund med debuten sin for A-laget.