Buøy borte

Strålende start på høstsesongen for A-lag herrer!

Endelig var det klart for oppstart i 5.divisjon avdeling 3 igjen etter sommerferien. MIL tok den korte turen til “Hompen” for å møte et Buøy som med seier ville innta andreplassen på tabellen. MIL på sin side ledet serien med seier i alle 11 kamper så langt ønsket en best mulig start på høstsesongen. Det skulle de også få, og selv om referenten ikke var tilstede på kampen gir vi deg de viktigste linjene her på midtbygdens.com.

Første omgang

Kampen kom i gang fem minutt etter skjema på grunn av at oppsatt dommer ikke møtte(!) til kampen. Dermed måtte Buøy ringe rundt for å få til en stand-in og fikk etter hvert inn en Buøykar som var sporty å stilte opp. Det var mye som vitnet om feriefotball denne førsteomgangen og det gikk sent med ball fra begge lag. Buøy var direkte, mens MIL forsøkte å holde mer i ball. Likevel var det langt mellom de fine kombinasjoenen. Solide Ivar Øidvin sendte oss i føringen midtveis i omgangen og selv om Buøy var nære på ved et par anledninger så stod det 1-0 til oss til pause.

En omgang som var preget av mye kriging og et tempo som innbydde til også litt sene taklinger. En jevnspilt førsteomgang.

Andre omgang

MIL-guttene var tydelig ikke helt fornøyde med førsteomgangen og var tydelige på at hvis vi klarte et høyere balltempo så ville vi skape flere målsjanser og ikke minst flere mål. Spillerne gjorde som de sammen med trenerteamet hadde blitt enige i og fikk satt et større balltempo på ballen. Etter 60 spilte minutter kom 2-0 ved Samuel Spørkel på pasning fra Asgeir Austigard. 10 minutter senere var Ivar igjen på farten. Han lurte av en 2-3 Buøyspillere før han satte ballen fint i mål alene med keeper.

Vi hadde nå god kontroll på kampen og 10 minutter før slutt satt både 4-0 og 5-0. 4-0 fra Arild Eie, og 5-0 fra Samuel Spørkel. Dermed endte det 5-0 og vi tok vår syvende borteseier denne sesongen.