Even Amdal

Adrian Kallesten

Arild Eie

Samuel Spørkel -> Jøran Yoon Tytlandsvik Barka

MIL tok føringen fra start og presset hjemmelaget høyt i banen. Det ga umiddelbare resultater og vi hadde ikke spilt mer enn to minutter før Arild Eie satte inn 1-0 sikkert bak Bogafjell sin keeper.

Bogafjell holdt på å svare på direkten på en dødball, men Philip Holstein fikk klarert fint til corner. 19 min Ut i kampen kom også målet til Bogafjell etter at de beholdt roen i vår 16-meter og fikk satt ballen fint i mål.

Det tok likevel ikke lang tid før vi igjen var i førersetet og for en måte å introdusere seg på fra start. 2006-modell Jonathan Halsne fikk ballen like utenfor 16, og kontrollert la han ballen i krysset. En flott scoring!

38 minutter ut i omgangen fikk vi vår tredje scoring. Adrian Kallesten fikk æren å sette ballen fint i mål etter flott spill. Vi var også nære nummer fire, men en avslutning fra Samuel Spørkel snek seg utenfor og det stod 3-1 til pause.

I pausen kom Trym Jørgensen inn for Darwin Lema og 10 minutter uti omgangen var Trym veldig nære på å score sitte første A-lagsmål etter han kom flott opp langs venstresiden. Uheldigvis gikk avslutningen like utenfor.

Bogafjell tok mer over etter dette og etter 60 spilte minutter reduserte de til 2-3. Selv om kampen jevnet deg noe ut etter reduseringen så kom utligningen til 3-3 åtte minutter senere på et frispark.

Bogafjell var virkelig i siget og gikk opp til 4-3 syv minutter senere på et gjennomspill. Hjemmelaget var effektive denne andreomgangen og gikk opp til 5-3 etter 84 minutter. Like etter var Jøran Barka nære på å redusere, men headingen hans gikk i tverrleggeren.

Dermed endte det 5-3 til Bogafjell etter at vi ledet 3-1 til pause. Vi hadde hver vår omgang og slapp til for mye i bakrom denne andreomgangen. I tillegg slet vi med å skape muligheter foran Bogafjell sitt mål.

Heldigvis deles det ikke poeng ut enda, men vi må opp noen hakk til neste treningskamp mot Sunde.

Takk for kampen og lykke til i sesongen Bogafjell!