William Bjørheim Hansen -> Adrian Kallesten
Lukas Strandset Veland -> Vebjørn Kjellevold
Samuel Jøssang Spørkel

Første omgang

Kampen startet jevnt, men vi fikk presset frem flere dødballer og halvsjanser de første 10 minuttene, men uten utelling. Frøyland tok over banespillet etter hvert og etter 30  minutter tok de også ledelsen. MIL var veldig nære å utligne fire minutter etterpå, men avslutningen til Samuel Spørkel gikk på keeper – og returen fra Gustav Stople gikk i stolpen.

Frøyland fortsatte å ha mye ball, men skapte ikke de store mulighetene foran Magnus Bjørheim Mæland og det ebbet ut med 1-0 til pause til bortelaget.

Andre omgang

Vi startet andreomgangen veldig bra og allerede etter noen minutter satt utligningen. Flott forarbeid fra Adrian Kallesten som ga ballen videre til Lukas Stranset Veland som satte ballen fint i mål til 1-1. Kampen fortsatte videre litt som førsteomgangen hvor det var Frøyland som styrte mest. Etter 62 minutter skulle også bortelaget ta ledelsen igjen, denne gangen var det Espen Ravndal som satte ballen i mål.

En tøff oppgave for MIL ble enda tøffere når Jarand Veland fikk sitt andre gule kort etter 70 minutter. Likevel ga ikke guttene opp og etter 82 minutter satt utligningen i mål. En flott corner fra Arild Eie traff hodet til Lars Gjeteskjær som headet ballen videre til Stig Lyse som pirket inn 2-2. Det gikk likevel ikke mer enn fire minutter før Frøyland tok ledelsen igjen når Kristoffer Kverneland skrudde en corner direkte i mål. Dermed endte det 3-2 til Frøyland i vår siste 4.divisjonskamp på minimum ett år.

Takk for alle som har støttet oss gjennom sesongen – og takk for samtlige som har bidratt for at hjemmekampene har fått en så flott ramme. Det er en drøss med folk vi vil og skal takke, men det kommer en rekke takkeposter utover neste uke!

Dagens poeng:
3 poeng – Arild Eie
2 poeng – Isak Mannes Lillesund
1 poeng – Magnus Bjørheim Mæland

Da takker vi for kampen til Frøyland og ønsker MIL-guttene en god ferie før vi tar sats på en ny sesong over nyttår!