Trenerteam på plass

Trenerteamet til MIL er på plass!

Det er med stor glede at vi dagen før julaften kan annonsere det nye teamet rundt MIL A-lag 2024. Neste år får vi et team satt sammen av flere personer som skal bidra på forskjellige områder. Neste år spiller vi i 5.divisjon og ser frem mot en rekke kjekke lokaloppgjør mot blant annet Staal Jørpeland 2, Fiskå, Hundvåg og Buøy.
Det er mulig at det også kommer inn en person til, men trenerteamet vil bestå av Oddbjørn Mihle Strand, Knut Hoås Foldøy, Anders Sedberg Hjorteland og Asgeir Austigard. Målsetningen er ikke satt enda, men vil gjøres sammen med spillertroppen. Det vil bli åpne treninger mandager og onsdager klokken 19:30 i januar.

Oddbjørn Mihle Strand vil stå som kontaktperson og hovedtrener for laget og ser frem mot en ny sesong som trener for MIL A-lag herrer;
– Det å få kunne bidra igjen som A-lagstrener sammen med dette teamet er noe jeg virkelig ser frem mot. Vi skal sørge for å skape en solid gruppe med gode spillere som sammen skal skape trøkk og engasjement rundt MIL. Vi ser frem mot mange kjekke lokaloppgjør.

Knut Hoås Foldøy forsvant noe overraskende ut foran årets sesong, men har ingenting uoppgjort i klubben og har bidratt som klubbutvikler i MIL etter at han ga seg;
– Prosjektet med å se hvor godt et breddelag kan bli, har et naturlig brytningspunkt når strikken konstant skal strekkes. Selv om timingen var dårlig var det på det tidspunktet slik det måtte bli.
Knut har etter årets sesong hatt tilbud fra 3.divisjon, men velger altså å hjelpe til i MIL. Hvorfor velger du akkurat MIL?
– Jeg har jo vært involvert i klubben etter at jeg ga meg som A-lagstrener og synes også at dette er en fin gruppe som fortjener et godt opplegg. Timingen for min del er fin, og jeg ser frem til å kose meg taktisk på feltet uten så mye annet ansvar. Jeg ønsker også å bruke tiden fremover til å videreutvikle meg som trener ved å besøke andre klubber og hente inspirasjon. Så gleder jeg meg også til å lære mer av resten av teamet som er topp folk!

Det er også veldig kjekt at vi også får med Anders og Asgeir inn i teamet. Anders har trent aldersbestemte lag i MIL i en årrekke og er en fasilitator av beste sort! Asgeir kjenner de fleste av oss til og han har bøttet inn med mål i MIL i en årrekke. Forhåpentligvis vil vi også se han på fotballbanen denne sesongen, men vi gleder oss også til å ha han med i teamet hvor han har mye å bidra med.
– Anders og Asgeir er essensielle i dette teamet og kommer til å bidra med god stemning og kloke betraktninger. Samtidig er det viktige for å opprettholde å skape en god treningskultur. Her skal vi være gode – og her skal vi bygge lag!

Teamet gleder seg til oppstart 8. januar!

Heia MIL – og god jul!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur