Hundvåg borte etter kamp

Tung kveld på Hundvåg

Ny kamp allerede mandag kveld og denne gangen tok vi også turen gjennom tunellen til lokaloppgjør. 2. plassen Hundvåg var motstander i en tøff toppkamp.

Første omgang

Det var to lag som følte litt på hverandre i innledningen av kampen og selv om vi hadde mest ball så lå hjemmelaget disiplinært i rammen og fikk nektet oss rom. Ved noen anledninger fikk vi kommet oss inn i deres 16-meter og skapt noen halvsjanser, men vi slet med å få de skikkelig klare mulighetene. Nærmest var vi nok når Daniel Ciach serverte ett nydelige hodestøt som Hundvågkeeper Herman Hole Jacobsen reddet flott.

Vi var det førende laget og Hundvåg hadde noen få visitter over på vår halvdel på noen kontringsforsøk. Ved en anledning fikk de avsluttet på bakre stolpe, men headingen til Hugo Severin Aarthun-Van der Hagen skapte ikke store problemer for Tore Haukelid. Hundvåg var gode på å få oss ut av stilen og kjempet godt og det ble også endel avbrudd i spillet. Vi var også for unøyaktige og tidvis utålmodige med ballen. Det ebbet ut med 0-0 til pause etter at vi hadde vært det førende laget, men uten å skape de alt for mange mulighetene.

Andre omgang

Vi bli enige om å ta bedre tak i ballen i andreomgangen og klarer det de første minuttene. Men på en kontring straffer Hundvåg oss etter 51 minutter. Tobias Gottschalksen kommer alene gjennom, men Isak Mannes Lillesund får kommet seg på riktig side. Gottschalksen faller inne i 16-meter, nærmest uten kontakt. Mulig han var ute av balanse i høy hastighet, men dommer velger å peke på straffemerket til vår og også hjemmelagets overraskelse. Men dømt er dømt og selv om Tore Haukelid går riktig vei, så er straffen til Bjørnar Hvidevoll Lea såpass bra at den går i mål til 1-0.

Etter scoringen fortsetter vi å ha mye ball og vi skaper flere gode muligheter. Den ene av mulighetene smeller i stanga på en heading fra Daniel Ciach, og samme mann er også nære ett par ganger til på gode innlegg. Dessverre for vår del så ender avslutningene enten på keeper eller til side for mål. Hundvåg fortsetter litt der de slapp i førsteomgang og omgangen er preget av mye frispark, kast og et hjemmelag som forståelig nok har veldig god tid. Mot slutten av kampen får vi også noen gode muligheter og kanskje den største til Vebjørn Kjellevold som header like til side for mål. Dermed ender det 1-0 til hjemmelaget.

En kamp vi nok kanskje fortjente både ett og tre poeng, men hvor ikke alt gikk på skinner. På tross av at ting ikke klaffet så jobbet laget godt, og samlet. Det var en tøff kamp, men mye dueller, men vi står godt i duellspillet og er vonde å spille mot. Samtidig møter vi et Hundvåglag som er bra, og som klarer å få kampen inn i sitt spor. Nå gjelder det for vår del å komme tilbake på seiersgangen igjen – og første mulighet er lokaloppgjøret mot Fiskå på fredag!

Takk til alle som tok turen til Hundvåg – det setter vi veldig stor pris på! Håper at alle kommer igjen på Tau på fredag. Kampen har avspark klokken 19:00!

Kampfakta:

Hundvåg – MIL 1-0 (0-0)

5. divisjon avdeling 03, 3. serierunde – Sport 1-banen Hundvåg

Dommertrio: Marcus Stoltenberg (Madla IL), Lars Henning Ohm (Buøy IL), Tom Øyvind Ulseth (Forus og Gausel IL)
Mål: 1-0 Bjørnar Hvidevoll Lea (51.)
MIL: Tore Haukalid – Arild Eie, Vidar Harestad , Isak Mannes Lillesund, Jarand Veland (Ramadhani Kassam Juma 86) – Jørgen Sandvik, Sigurd Kleven, Adrian Kallesten (Andreas Helland 80), Storm Rygh Barka (Bato Zenunovic 70), Runar Fjetland – Daniel Ciach (Vebjørn Kjellevold 70).