Daniel og Leo

Velkommen til MIL, Daniel og Léo!

Planen var at begge disse spillerne skulle være med oss borte mot Hundvåg i serieåpningen i går, men været ville ikke spille på lag. Dermed må vi vente en uke til på den offisielle debuten, men vi ønsker likevel å presentere begge de solide signeringene her:

 

Daniel Ciach (34)

De fleste som har fulgt med på lokalfotballen de siste årene vet hvem Daniel Ciach er. Daniel er opprinnelig fra Polen, men flyttet til Jørpeland i 2018 og har siden spilt for Staal. Han ble hentet som midtstopper, men har også fungert som spiss for Jørpelandslaget. I fjor sommer valgte han å gi seg i klubben, men vi er veldig glade for at han ønsker å være med oss denne sesongen. Daniel har spilt toppfotball i Polen og har også spilt Europa League-kvalifisering for Polonia Warsaw. Han har blitt kåret til den beste spilleren i Staal i 2018, 2019 og i 2022 og kommer inn med god erfaring. Han er en trivelig type som glir godt inn i en allerede strålende gruppe!

 

Léo Bouchentouf (21)

Léo har vært med oss på trening i store deler av oppkjøringen etter at han returnerte fra studier i Kristiansand i januar. Han kommer også fra spill i Staal, men hadde siste kamp der i juni 2023 før han flyttet for å studere. Léo er en meget solid spiller som har en slepen teknikk og en strålende fot. Han har slitt litt med en skade i 2021 og 2022, men har notert seg for 26 kamper for Staal A-lag siden debuten i oktober 2019. Fem av disse kom på høsten i 2.divisjon. Vi er ekstremt fornøyde med å knytte til oss Léo i MIL og det har vært en fryd å hatt han i gruppen de månedene han har vært med. Vi gleder oss til å se han i serieåpningen mot Siddis neste fredag!

 

Velkommen begge to!

Vi minner om serieåpningen som blir hjemme mot Siddis fredag 12. april klokken 19:00.

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!