Tap hjemme mot Bryne 2

Mandag kveld var det duket for ny kamp for A-lag herrer når et ungt Bryne 2-lag tok turen til Tau Stadion.

MIL stilte slik:
Magnus Bjørheim Mæland
Arild Eie
Sigurd Kleven
Lars Gjeteskjær -> Svein Gunnar Vastveit
Stian Sveum Søreng -> William Bjørheim Hansen
Gustav Stople -> Samuel Mekonnen
Brage Woie
Adrian Kallesten
Jarand Veland -> Ivar Øidvin
Samuel Mekonnen -> Orlando Ramos Afonso
Ivar Øidvin -> Storm Rygh Barka

 

Første omgang

Etter fire minutter fikk vi kampens første mulighet etter et frispark inne på Bryne 2 sin halvdel. Ivar Øidvin headet innlegget til Samuel Mekonnen inn i feltet igjen, men bortelaget fikk til slutt klarert. Bryne 2 fikk neste store mulighet etter 10 minutter når de fikk avsluttet fra distanse, men Magnus Mæland hadde god kontroll.

Etter 11 minutter gikk bortelaget opp i ledelsen etter at de vant ballen høyt i banen. Ballen endte til slutt opp hos David Aksnes som traff bra og sendte Bryne 2 opp i 1-0. MIL tok mer over etter scoringen til bortelaget og etter 21 minutter fikk vi uttelling for presset. Samuel Mekonnen vant ballen igjen på strålende vis før han satte fart og la ballen 45 grader ut til Brage Woie som hamret ballen i mål. Kun minuttet etter utligningen var Mekonnen frempå igjen, men Brynekeeper Dennis Undheim fikk gitt ballen til corner.

Etter 27 minutter var det Ivar Øidvin som var frempå etter nytt godt forarbeid fra Mekonnen. Uheldigvis var keeper Undheim på riktig plass til riktig tid igjen. Bryne 2 fikk ballen i mål etter 33 minutter, men målet ble korrekt annullert for offside. MIL var veldig nære på etter 37 minutter etter at Ivar Øidvin fikk hodet på en corner, men ballen snek seg over tverrliggeren og det stod 1-1 til pause.

Andre omgang

Andreomgangen startet jevnt og begge lag hadde noen tilløp til muligheter. Etter 53 minutter ble Joaquin Primstad Skullerud ballen i bakrom. Han la ballen fint til rette og vippet ballen til side for Magnus Mæland og sendte Bryne opp i 2-1. Kun minutter senere ble Brynespiller Amund Knappen-Findsen felt inne i 16 og bortelaget fikk straffespark. Primstad Skullerud satte ballen sikkert i mål og Bryne ledet 3-1 etter å ha fått en veldig god start på andreomgangen.

MIL brukte tid på å komme i gang denne omgangen, men fikk en halvsjanse etter 66 minutter, uheldigvis fikk vi ikke avsluttet etter det gode forarbeidet fra Samuel Mekonnen. MIL slet med å skape gode muligheter og det unge Brynelaget stod godt i mot. I tillegg var de også ivrige i kontringsfasen og hadde også sine halvsjanser.

Kampen og omgangen ebbet dermed ut med en 3-1 seier til bortelaget etter at vi ikke klarte å gjenskape sluttspurten fra forrige kamp borte mot Vidar 2. I dag var vi ikke gode nok og vi hadde en god periode siste halvdel av førsteomgang. I andreomgang kom vi ikke opp på nivået vi kan – og Bryne 2 vinner kampen fortjent.

 

Dagens poeng:
3 poeng – Samuel Mekonnen
2 poeng – Stian Sveum Søreng
1 poeng – Sigurd Kleven

Nå ser vi frem mot fredag og en viktig bortekamp mot Klepp.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!