Sigurd Kleven
Samuel Spørkel
Brage Woie

Første omgang

MIL fikk kampens første store mulighet når Brage Woie dro seg fri etter minutter spilt. Han fant Gustav Stople foran mål, men han ble forhindret like i avslutningsøyeblikket. Etter dette tok Bryne 2 føringen i kampen, spesielt med ball. Men et godt solid MIL-lag hindret de store målsjansene. De første 15 minuttene slet vi med å få pasningsspillet til å sitte grunnet godt og høyt press fra hjemmelaget, men vi fikk mer kontroll etter hvert. Noen antydninger til kontringsmuligheter var det, men lite sjanser til begge lag.

Etter 43 minutter kom det første målet når Elias Årsvoll hos Bryne 2 dro seg fri inne i 16. Han fant Bjørnar Karlsen på bakre som satte inn 1-0 til hjemmelaget. Ett surt baklengsmål på ett surt tidspunkt. Vi var nære på å utligne på en dødball på overtid, men headingen til Samuel Spørkel strøk bakre stolpe.

Andre omgang

Andre omgang fortsatte litt som store deler av førsteomgangen foregikk. Bryne hadde ball, men slet med å komme seg til muligheter. Faktisk var det MIL som var nærmest når Jarand Veland fikk avslutte fra 17 meter. Uheldigvis strøyk ballen på ny stolpen. 20 minutter ut i omgangen kom 2-0 scoringen. Et god vending hos Bryne og en flott avslutning av Sjur Jonassen gjorde at hjemmelaget doblet ledelsen. MIL sendte folk frem, men et solid Bryne 2-forsvar stod godt i mot. 3-0 kom like før slutt når MIL sendte frem det de hadde, og Bjørnar Karlsen ble tomålscorer å satte inn 3-0. En jevnere kamp enn resultatet tilsier, men likevel en fullt fortjent seier til et bra Bryne 2 lag.

Dagens poeng:
3 poeng – Sigurd Kleven
2 poeng – Magnus Bjørheim Mæland
1 poeng – Arild Eie

Da takker vi Bryne 2 for kampen og ser frem mot neste seriekamp som er hjemme mot Klepp fredag 14. april klokken 19:00.