VIL hjemme

Dramatikk hjemme mot Varhaug

Ny tøff kamp for A-lag herrer som tok i mot 2.plassen Varhaug til kamp på Tau Stadion.

Første omgang:

Varhaug tok føringen i omgangen og etablerte spill inn på vår banehalvdel. De fikk også kampens første store mulighet etter syv minutter når et skudd fra Rune Torland Mjåtveit traff tverrleggeren. Forutenom tverrleggerskuddet så var det lite å rapportere om den første halvdelen av førsteomgang. MIL hadde ett par dødballforsøk, men endte ikke med noen åpenbare målsjanser.

Etter 36 minutter fikk MIL en stor sjanse etter at vi rullet fint opp på høyresiden. Gustav Stople slo gjennom Jørgen Sandvik som dessverre sendte ballen til side for mål alene med keeper. Like etter var også Bato Zenunovic på farten, men Varhaugkeeper Ruben Dvergsdal hadde grei kontroll. Etter 40 minutter slo Rasmus Auestad en flott ball inn i feltet og på bakre stolpe dukket Narve Bø opp og headet bortelaget opp i ledelsen til 1-0. Vi hadde tendenser mot slutten av omgangen, men det ebbet ut med 1-0 til Varhaug til pause.

Andre omgang:

Omgangen startet jevnt og MIL hang absolutt med på notene. Etter 54 minutter fikk vi også uttelling. Samuel Jøssang Spørkel tryllet seg inn i 16 og lurte både en og to og tre spillere før han lurte ballen inn i mål nede ved stolperoten til 1-1. Like etter var Eirik Bergli nære på å sende Varhaug i ledelsen på ny, men skuddet gikk utenfor målet. Det var likevel en forvarsel på hva som ville komme, for etter 58 minutter fikk Narve Bø godt treff inne i 16 og bortelaget var igjen i ledelsen. Eirik Bergli var nære på 3-1 like etter, men ballen gikk i tverrlegger.

Kampen var jevnspilt etter scoringen og vi fikk etter hvert mer tak i ballen og Varhaug fallt lavere ned i banen, men vi slet med å komme til klare muligheter. Etter 73 minutter påførte Samuel Spørkel seg sitt andre gule kort og MIL måtte fullføre kampen med en mann mindre. Varhaug tok litt over etter det røde kortet, men MIL-guttene jobbet seg godt inn i kampen igjen de siste 10 minuttene og karret oss til noen dødballer som dessverre var resultatløse.

Guttene kjempet på mot slutten av kampen, men når klokken bikket 90 minutter fikk Varhaugspiller Ole Varhaug drømmetreff fra distanse og ballen fikk en perfekt bue over Magnus Mæland til 3-1 og kampen var punktert. Det ebbet dermed ut til seier til bortelaget i en jevn og spennende kamp. MIL-guttene gjorde en solid kamp og svarte bra etter skrellen borte mot Sola, men det holdt dessverre ikke idag. Vi gratulerer Varhaug med seier og tabelltopp. Takk til alle som møtte opp for å støtte oss.