Jonatan Halsne -> Lukas Strandset Veland
Samuel Spørkel
Asgeir Austigard -> Vebjørn Kjellevold

Første omgang

VBK tok føringen i kampen i ufyselig vintervær og allerede etter to minutter tok de ledelsen på ett langt innkast. Emil Amundsen stusset ballen i mål. MIL jobbet seg bedre inn i kampen etterhvert, men slet med å skape noen gode muligheter. Det var hjemmelaget som var farligst, og etter 25 minutter doblet de også ledelsen ved Ceu Lian Khar på straffespark.

Etter 28 minutter skulle vi få ballen i mål. Gustav Stople utnyttet en stor feil bakerst hos hjemmelaget og var sikker alene med keeper. Fire minutter etter scoringen var vi like langt igjen etter en corner! En nydelig serve fra Jarand Veland traff Isak Lillesund som satte inn utligningen. Scoringene ga oss energi og vi var  nære på å ta ledelsen kun minuttet etter, men ble litt for ubesluttsomme foran VBK sitt mål.

Mot slutten av omgangen var det igjen Vardeneset som var nærmest scoring, men det ble ingen flere scoringer før pause og det stod 2-2.

Andre omgang

Vardeneset startet også denne omgangen best og hadde flere halvsjanser i medvinden. Men vi jobbet godt og etter 59 minutter fikk vi frispark i god posisjon. Arild Eie smalt ballen i mål til 3-2! Vi fortsatte å jobbe bra og etter 70 minutter scoret vi et fantastisk mål. Jørgen Sandvik fikk ballen etter flott forarbeid fra Arild Eie. Jørgen fant Gustav Stople som dro av en mann og satte sitt andre for dagen.

Hjemmelaget hadde noen små muligheter, men etter 75 minutter fikk de en stor mulighet etter flott spill. Men Magnus Mæland ville det annerledes og dro fram en fantastisk redning.

Vardeneset slet med å skape muligheter mot slutten av kampen og vi jobbet heroisk. På overtid var vi nære 5-2 når Gustav Stople satte ballen i begge stolpene før den trillet utover i banen.

Dermed endte det solide 4-2 til MIL etter å ha ligget under 2-0. En meget bra kamp av guttene som gjør en kjempejobb gjennom 90 minutt!