Adrian Kallesten -> Storm Rygh Barka
Samuel Spørkel -> Vebjørn Kjellevold
Asgeir Austigard

Første omgang

Kampen startet forsikting med ett visst ballovertak til MIL. Hundvåg fikk tidlig en corner som ikke resulterte i noen farligheter. Etter 10 minutter fikk vi kast høyt oppe i banen. Samuel Spørkel var sterk i ryggen og fikk til slutt lagt inn til Asgeir Austigard som sikkert headet oss i ledelsen på flott vis. Kun fire minutter senere var samme duo på farten igjen. Samuel Mekonnen og Samuel Spørkel kombinerte flott på høyresiden og Spørkel slo ballen hardt inn til Asgeir som satte inn 2-0! En perfekt start på kampen for MIL sin del.

Det roet seg litt etter de to scoringene, men vi hadde klart mest ball. Etter 27 minutter skulle dette også føre til en ny scoring. Asgeir Austigard flikket ballen videre og en Hundvågspiller satte ballen i eget mål til 3-0. Utover omgangen hadde vi god kontroll, men skapte ingen store muligheter. Vi hadde noen skudd fra distanse, men ingen flere mål før pause og det stod fortjent 3-0 til pause.

Andre omgang

MIL tok initiativet fra start av i andreomgangen og hadde mye ball. Etter 51 minutter slo Samuel Mekonnen en flott pasning gjennom til Asgeir som på nydelig vis satte inn sitt tredje for dagen og MIL gikk opp i 4-0. En god start på omgangen på MIL som fortsatte å ha mye ball selv om vi ikke skapte de store mulighetene.

Det ble gjort noen bytter utover omgangen og etter 80 minutter skulle vi få ett veldig kjekt gjensyn med Vebjørn Kjellevold som har vært ute med skade nesten hele sesongen. Han fikk en flott ball fra Asgeir Austigard og fra skrått hold banket han ballen i mål på perfekt vis og satte inn 5-0. Inn i overtiden var det Arild Eie sin tur til å få ballen i mål. Fra distanse smalt han til og ballen gikk forbi en feilplassert keeper til 6-0. Vi var ikke ferdigscorede og langt inn i overtiden var det Sigurd Kleven sin tur til å score. Asgeir Austigard spilte gjennom Gustav Stople som ble taklet og ballen gikk videre til Sigurd som satte ballen i mål og fastsatte sluttresultatet til 7-0.

En sterk og viktig seier for A-laget som tok tre fortjente poeng! Godt jobbet til hele gjengen! Nå er neste kamp hjemme mot Rosseland om en uke!