Buøy borte

Før kampen: Buøy IL

Nå kommer kampene tett for MIL A-lag herrer og i morgen går turen til Buøy som i år er forventet å ligge helt i toppen i 5.divisjon avdeling 03. Kampstart er noe sent, men håper at folk tar den korte turen til Buøy for lokaloppgjøret som starter klokken 20:00.

Hjemmelaget Buøy

Som nevnt så er Buøy ett av de tøffeste lagene i vår avdeling. De er spådd å ligge helt i toppen, så dette blir en tøff kamp for de grønne og hvite fra Tau. Buøy har spilt en seriekamp så langt hvor det endte 1-1 borte mot solide Havørn. Dette var en kamp hvor det lenge så ut til at de måtte reise slukøret hjem uten poeng, men tre minutter før fulltid fikk laget straffe som ble ekspedert i mål av kraftspissen André Talge.

Buøy trenes av velkjente Daniel Berntsen som også er med som spiller. For de som har fulgt med i lokalfotballen de siste 15 årene så har de sett hvilke kvaliteter han har vist som midtstopper for blant annet Vidar og Randaberg. Berntsen har samlet ett godt og rutinert lag på Buøy med mye kraft og duellstyrke. Foran årets sesong har de blant annet hentet inn solide Emil Vian Randull som spiller sammen med Berntsen i forsvar. De jobbet også godt på overgangsmarkedet i fjor sommer og har fått inn mye rutine og power.

Øverst på topp er det tankspissen André Talge som er den største trusselen. Talge har bøttet inn med mål for dette Buøylaget og står med solide 112 mål på 129 kamper! Dette er virkelig en spiller som vi må se opp for i morgen. Her gjelder det å legge grunnlaget i trøkk og intensitet for å kunne gi de en skikkelig kamp om poengene.

 

Bortelaget MIL

Vi kommer fra 4-2 hjemme mot FC Show. En kamp som vi styrte stort sett gjennom hele kampen. Førsteomgangen var nok vår beste og vi fremsto som meget solide. Det er alltid knyttet stor spenning til seriestarten og MIL-guttene viste seg frem på en meget god måte med spillglede og trøkk. Vi vet at vi står ovenfor en tøffere motstander i morgen, men vi gleder oss virkelig til kamp. Nå får vi tre lokaloppgjør på 8 dager så det blir spennende å se når vi teller opp i utgangen av april hvordan vi ligger an.

Troppen begynner å få ett godt grunnlag og vi vil forhåpentligvis bare bli bedre og bedre utover sesongen. Vi håper at dere tar turen til Buøy for å støtte oss i morgen, og vi gleder oss til kamp. Det var veldig gøy å se engasjementet rundt første serierunde, og nå blir det to bortekamper på rad mot Buøy og Hundvåg før vi tar i mot Fiskå neste fredag.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!