EIK 2 borte

Før kampen: EIK 2

MIL A-lag herrer går inn i en viktig uke med to kamper. Først ut er Egersunds IK 2 på bortebane idag, før vi møter Hundvåg hjemme på fredag.

Hjemmelaget EIK 2

EIK 2 ligger per dags dato på 8.plass i 4.divisjon avdeling 01 med 30 poeng på 21 kamper. Høsten har vært bra for laget og de har vunnet seks av ni kamper. De kommer fra en 10-3 seier borte mot Hundvåg før høstferien, en kamp hvor Adrian Bergersen puttet fire mål. De stiller som regel en god blanding av ungt og rutinert i sine kamper og har her funnet en god balanse. Førstelaget til EIK ligger helt i toppen i 2.divisjon og kniver en intens kamp mot Lyn om opprykk til OBOS-ligaen. Her er det så og si dødt løp og tigrene fra Egersund går inn i en spennende avslutning på sesongen.

Vårens oppgjør endte 3-1 til EIK 2 på Tau Stadion. Bortelaget leder 2-0 før vi reduserte like før pause. Vi hadde muligheter på poeng, men like før slutt satte Sondre Klippenberg inn 3-1 og alle poengene ble med hjem til Egersund. Vi møtte et godt og solid EIK 2-lag denne kvelden, men samtidig kunne vi som sagt fått med oss noe. Det blir spennende å se hvilket lag de mønstrer ikveld, men det er uansett muligheter for poeng hvis vi er på vårt beste!

Bortelaget MIL

VI kommer fra 1-1 hjemme mot SIF for 10 dager siden. En sjansefattig førsteomgang, men hvor det ble flere sjanser i andreomgangen. Matias Seglem Aasen satte inn 1-0 til bortelaget etter 61 minutter. De kunne doble ledelsen minutter senere når de fikk straffespark, men en strålende redning fra Philip Holstein holdt oss inne i kampen. Etter 74 minutter var det vår tur å få straffespark. Den muligheten benyttet Bato Zenunovic seg av og dermed endte det 1-1.

Isolert sett hadde det vært godt med tre poeng fra den kampen, men samtidig kan vi ikke være misfornøyde med poengdeling etter strafferedningen til Philip. Samtidig er det viktig at vi jobber mot å ta så mye poeng som mulig mot slutten for å hindre nedrykk. Per nå er det Kopervik vi kjemper mot i avdeling 02, og de står med 23 poeng på 22 kamper mot våre 20 poeng på 21 kamper.

Vi håper på tre poeng i kveldens tøffe kamp! Kampen har avspark borte på B&G-banen klokken 20:00.