Vidar 2 hjemme

Før kampen: FK Vidar 2

I morgen smeller det på Tau Stadion og vi er klare for seriestart i 4.divisjon avdeling 01. Rekrutteringslaget til Fotballklubben Vidar står på motsatt banehalvdel og skal kjempe om poengene mot MIL-herrene.

 

Bortelaget FK Vidar 2

Vidar 2 har spilt i 4.divisjon siden 2018-sesongen og endte i fjor midt på tabellen i avdeling 2. En solid sesong av laget som har A-laget sitt i divisjonen over. Laget tok 32 poeng i fjor over 24 kamper og 17 av disse kom på hjemmebane, mens solide 15 av de kom på bortebane. Vi kan altså forvente et solid og bra bortelag på Tau her i morgen. I fjor var det ringreven Gaute Erevik Johannessen som trente laget, men han er nå flyttet opp som trener for A-laget. Sannsynligvis vil han nok også være tilgjengelig rundt rekrutteringslaget sitt, men det blir nok i hovedsak ledet av medtrener Vegard Eltervåg.

Vidar er en av de større bydelsklubbene i Stavanger og har over en lang periode vært lag nummer 2 i Stavanger. Først de senere årene har det blitt kamp om denne posisjonen, men Vidar er kjent som en klubb som er flinke på å utvikle spillere og som har gode og brede årskull. De har også vært gode på å tiltrekke seg spillere i distriktet rundt og flere tidligere MIL-spillere har også vært innom Vidar. Nå har vi en som vi kanskje får sett bekjentskap med i morgen, nemlig keeper Simon Amdal. Simon hadde sin kamparena i 4.divisjon i fjor og det blir spennende å se om han får spille på første- eller andrelaget i år.

 

Hjemmelaget MIL

A-laget er veldig klare for seriestart og gleder seg til å ta fatt på 4.divisjon avdeling 01. Med tanke på avgangen til hovedtrener Knut Hoås Foldøy rett før seriestart så har vi kanskje ikke fått den optimale oppladningen, men guttene er veldig klare for å komme i gang.

Vi vet at vi møter motstandere i år med et helt annet nivå enn vi gjorde i fjor, men vet også at vi har en god spillegruppe som virkelig kan bite fra seg. Vi har levert varierende resultater i oppkjøringen og har slått Staal Jørpeland og Fiskå hjemme, mens vi har tapt mot FGI, Vidar, Mastra og Randaberg. I flere av disse kampene har vi merket at nivået er tøffere, men samtidig er vi ikke skremt over motstanden. Vår desidert tøffeste motstander denne oppkjøringen var Vidar som slo oss overbevisende 5-0 på hjemmebane. Et lag som holdt trøkket oppe gjennom 90 minutter og som virkelig ga oss noe å bryne oss på. Samtidig hadde vi perioder hvor vi han godt med et godt 3.divisjonslag og vi fikk mye læring ut av kampen.

Troppen til Vidar den kampen vitnet om god bredde, så vi vet at vi nok garantert får en tøff kamp i morgen. Derfor trenger vi deres støtte, så vi ønsker at dere møter opp til kamp i morgen fredag klokken 19:00 på Tau Stadion. 

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL