Havdur borte

Før kampen: Havdur

Lovlig sen før kampen, men i kveld tar vi turen til Tjelta for å møte Havdur til dyst på naturgress!

 

Hjemmelaget Havdur

Havdur er ett av de priviligerte lagene i Sør-Rogaland som fortsatt får spille på naturgress. De gule har hatt en varierende åpning på sesongen og ligger nest sist med seks poeng. De står fortsatt uten poeng på hjemmebane, men har levert to imponerende resultater på bortebane med 4-1 mot Hundvåg og 4-2 mot Buøy. To av de lagene som skal kjempe i toppen i årets sesong. Disse resultatene viser at dette er et lag som kan ta poeng mot hvem som helst, men de har variert alt for mye i prestasjonene så langt denne sesongen.

Laget har scoret mål i 7/8 kamper og Sindre Aas er deres soleklare toppscorer med fem mål. Det er en lokal gjeng som er i Havdurtroppen og flere gode og solide spillere. Deriblant Kristian Hegreberg, Torolf Tanum og Mads Kristensen. I tillegg finner vi ofte også spillende trener Kenneth Sola i lagoppstillingen. Sola har mange år bak seg i toppfotballen både i Sandnes Ulf, Viking og Skeid. Han har en fryktet venstrefot som vi må se opp for.

Havdur kommer fra et 5-1 tap borte mot Havørn for fem dager siden og vil gjøre alt for å ta sitt første poeng på hjemmebane i kveld!

 

Bortelaget MIL

Vi innehar tabelltoppen i 5.divisjon avdeling 03 og kan befeste denne posisjonen med seier i kveld, men med poengtap så kan Hundvåg gå forbi oss.  Siden vi tapte mot Hundvåg den 22. april så står vi med 13 av 15 mulige poeng. Dette er veldig bra, selv om vi har variert en del i prestasjonene våre. Mot Mastra sist så var vi tidvis veldig gode i banespillet, men vi har fortsatt litt å gå på – på siste tredjedel. Dette jobber vi med og kanskje ser vi utvikling allerede i kveld?

Troppen vår er stor og selv om vi av og til må klare oss uten enkelte spillere så har gruppen under ett levert bra. Samtidig vet vi at vi ikke kan slippe oss veldig langt ned før vi inviterer motstanderlagene inn i kampen. Mastra kunne fort ha fått med seg noe i sist kamp etter at de presset oss litt bakover mot slutten av kampen. Men vi stod godt unna.

Vi har sluppet inn færrest mål denne sesongen – til tross for at vi har mønstret syv forskjellige forsvarsfirere på åtte kamper. Vi har vært skadeutsatte på stopperplass, men det vitner om god bredde når erstatterne kommer inn å leverer såpass bra! Det er også gledelig at flere av de som har vært ute med skade nå en stund, snart er tilbake.

Ta turen til Tjelta i regnværet for å støtte oss i kveld! Kampen har avspark klokken 19:00

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur