Hundvåg Borte

Før kampen: Hundvåg

Grunnet fraværende skribent på mandagens kamp så ble det et amputert referat fra EIK 2-kampen på Tau. Dessverre endte det med tap i en tett og jevn kamp hvor vi hadde muligheter, men hvor vi ikke var det beste laget i begge boksene. Brage Woie scoret vårt mål, men et godt EIK 2-lag puttet tre bak en god Magnus Mæland i MIL-målet. Nå gjenstår det å snu rekken med tap til seier i morgen, fredag når vi tar den korte turen til Hundvåg for lokaloppgjør!

Hjemmelaget Hundvåg

Hundvåg har fått en tung start på sesongen og står uten poeng de åtte første kampene. De fikk en vanskelig start på sesongen og nytilsatt trener Mentor Muller trakk seg fra jobben tidlig inn i årets sesong. Inn har en gammel kjenning hos Hundvåg Tor Magne Madsen kommet som hovedtrener. Tor Magne har vært i klubben ved flere anledninger og er nå godt i gang med å skape et nytt slagkraftig lag på Hundvåg.

De gule og blå har historisk sett vært et lag som har vært å regne med og har spilt 4.divisjon siden 2015. Da hadde de rykket ned fra 3.divisjon året før, men vi må nok opp mot 30 år tilbake siden sist Hundvåg var i 5. divisjon. Derfor vil de nok sette sin lit til å holde plassen også i år – og i så måte er kampen i morgen også viktig for hjemmelaget i gult og blått. Hundvåg hentet før sesongen  solide Erik Berg Mauritzen fra Vidar, men sykdom gjorde at han ikke fikk være med så mye som ønsket og han har nå gått tilbake til Vidar hvor han bidrar for Vidar 2 i samme avdeling. Chris William Grostøl er lagets toppscorer med to mål for et ungt Hundvåglag.

 

Bortelaget MIL

Vi kommer fra to strake tap borte mot SIF (1-4) og hjemme mot EIK 2 (1-3). Det har i utgangspunktet vært kamper hvor vi kunne ha fått med oss noe, men samtidig står vi igjen uten poeng. Likevel er det ikke bekmørkt og med noen justeringer så er vi et lag som virkelig kan by på problemer mot de beste lagene i divisjonen. Det har vi vist både mot Varhaug, Randaberg og Sola. Sola står uten poengtap denne sesongen og her var vi fullt på høyde og burde nok kanskje fått med oss noe. Så kvaliteten er der uten tvil, men det handler likevel om poeng.

Vi ligger nå på 11.plass av 14 mulige lag og det hadde vært kjærkomment med en seier i morgen. Samtidig vet vi at Hundvåg legger mye i denne kampen og håper selvsagt å få heng på de lagene over seg. Det er ikke noe vi bør frykte, men heller noe vi bruker for å være skjerpet og motivert. Vi gleder oss til kampen i morgen og håper at flere tar turen gjennom Ryfast til banen på Hundvåg!

Kampen har avspark klokken 19:00!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!