Klepp hjemme

Før kampen: Klepp IL

Ny hjemmekamp for A-lag herrer når de tar i mot Jærlaget Klepp på fredag. Klepp har også tatt tre poeng på to kamper denne sesongen og er tabellnabo.

Bortelaget Klepp

Klepp hadde en virkelig splittet sesong i fjor og plukket hele 16 av totalt 20 poeng på våren. Det gikk tråere på høstsesongen, men laget berget plassen i 4.divisjon avdeling 2. Fjorårets trener Ørjan Grødem ga seg etter sesongen og tok turen til Varhaug, mens Klepp erstattet Grødem med rutinerte Tommy André Velde. Velde har mange sesonger bak seg i fotballen og har vært trener for både Klepp, Nærbø, Djerv 1919 og Viking. Han rår over en tropp som har skiftet litt mannskap det siste året, men laget fikk bra seier hjemme mot Hundvåg sist. Hundvåg tok ledelsen og holdt den til pause. Utligningen kom etter 64 minutter ved Bjarte Hovland, mens Bjørnar Brunes satte inn ett etterlengtet seiersmål på overtid.

Jærlaget har en god miks av yngre og rutinerte spillere og er garantert ute etter å ta tre poeng på fredag. Blant Kleppspillerne finner vi også tidligere MIL-spiller Bård Gausland Stangeland som spilte for oss i 2021-sesongen. Han noterte seg for 11 kamper og 2 mål. Vi må tilbake til 2018 for å finne forrige gang vi møtte Klepp i seriesammenheng og MIL noterte seg da for to trepoengere. Hjemmeseieren kom nesten på dagen for fem år siden og vi vant 2-1 etter scoringer av Lars Edvard Danielsen og Asgeir Austigard. Da spilte blant annet nevnte Stangeland på Klepp, og han har garantert lyst til å hevne tapet fra den gang.

 

Hjemmelaget MIL

Vi tok en sterk 3-2 seier på hjemmebane i første seriekamp mot Vidar 2, men kom fort ned på jorden igjen borte mot Bryne 2. Det endte her 3-0 til et ungt, men solid Bryne 2-lag og selv om vi hadde våre muligheter så var det ingenting å si på at de tre poengene ble igjen på Jæren. Det er dermed stor interesse for oss å komme tilbake på vinnerstien igjen hjemme mot Klepp på fredag. Vi vet vi møter en tøff motstander, men også en motstander som vi også kan hamle opp med hvis vi presterer på vårt beste.

På fredag mønstrer vi et solid lag som er klar for å kjempe om tre poeng. Samtidig er vi veldig glade for alle som kommer for å støtte oss på tribunen. Det setter vi virkelig pris på! Det blir selvsagt speakertjeneste og kiosk. Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL