Foto: Kjetil Dalseth Instagram: @kdalseth

Før kampen: Klepp IL

Foto “Brage i solnedgang” av: Kjetil Dalseth (Instagram: @kdalseth)

 

Torsdag kveld tar A-lag herrer turen til Klepp for å spille sin siste treningskamp før det hele braker løs. Igjen møter vi 4.divisjonsmotstand og antageligvis den tøffeste motstanderen så langt i oppkjøringen. Klepp endte i fjor midt på tabellen i en tøff 4.divisjonspulje og gjorde en god figur sesongen gjennom. Laget skulle egentlig ha spilt 5.divisjon etter nedrykk i 2019, men det at Sokndal ikke ønsket plassen i 4.divisjon skapte rom for traktortrøyene i 2021. Ørjan Grødem har mange sesonger bak seg i Klepp, men ble ansatt som trener i forkant av 2020-sesongen. En sesong det ikke ble noe av, men samtidig har Ørjan fått arbeidsro og jobbet godt gjennom noen pandemiår. De har skapt en god treningskultur og har en ung og sulten spillergruppe og et solid støtteapparat.

Dette har som nevnt gitt resultater og de blir virkelig en motstander å regne med i 4.divisjon i år. Et opprykk er nok en sesong for tidlig, men det er et lag som kan slå alle. De har også spilt to tellende kamper så langt denne sesongen. NM-kvalifiseringen ga avansement etter 1-0 hjemme mot rival Frøyland, mens de måtte gi tapt 4-2 for Randesund i Kristiansand forrige helg. Hvis vi skal dra frem noen enkeltspillere så blir spydspiss Sven André Kyvik viktig for laget også denne sesongen. En sterk og etter hvert rutinert herremann som vil score mye mål for laget. Sander Endresen Heggheim sentralt i banen kom fra Lura denne sesongen og har spilt seg inn på laget, og høster lovord fra folk rundt klubben. I tillegg er fortsatt ringreven Ronny Egelandsdal med i kulissene. En mann som så og si alltid scorer mot MIL.

Vi stiller en bra tropp og gleder oss til ny tøff motstand. Kampen har avspark klokken 19:30 og vi oppfordrer folk til å ta turen.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!