Madla borte

Før kampen: Madla 2

5.divisjon avdeling 3 er inne i en avgjørende fase og i morgen tar MIL A-lag herrer turen til Stavanger for å møte Madla 2. Det er den første av en rekke tøffere kamper, men vi har en motivert og solid gruppe som skal gjøre sitt ypperste for å sørge for at det blir 4.divisjon neste sesong.

Hjemmelaget Madla 2

Madla IL sitt rekruttlag har levert en jevn og stabil sesong. De har stort sett stilt det samme laget sesongen gjennom og står med elleve seiere, èn uavgjort og fire tap. Dette gjør at de innehar 4.plassen på tabellen, og vil med seier mot MIL i morgen ta innpå Vaulen og Staal Jørpeland 2. Spesielt på hjemmebane har Madla 2 levert bra, selv om det ble 0-3 i forrige hjemmekamp mot et forsterket Vardeneset 2. Daniil Slobozhanin er lagets toppscorer og står med solide 12 scoringer på 13 kamper. I forrige kamp mot Mastra vant Madlalaget 3-1 etter tre scoringer av Lued Nordhagen som dermed står med syv scoringer på syv kamper.

Det er ingen tvil om at det er mange gode unge talenter i Madla som ønsker å skape trøbbel for MIL-laget. Vårens oppgjør endte med 3-0 til de grønne og hvite etter scoringer fra Svein Gunnar Vastveit, Jørgen Sandvik og Sindre Gerhardsen. En tett og jevn kamp som vi ikke punkterte før på overtid ved nevnte Sindre Gerhardsen.

Bortelaget MIL

Det gjenstår seks kamper denne sesongen, og hvis vi vinner tre av disse så er opprykket sikret. Vi har spilt fem kamper etter ferien og disse har vært mot lagene på nedre halvdel. Nå venter topplagene, og Madla 2 blir en god utfordring for oss. Sesongen så langt har vært en fest og vi står med 16 seiere på 16 kamper. Disse seierene kommer ikke av seg selv, og det ligger hardt arbeid bak – både fra spillergruppe og ikke minst trenerteam.

Vi kommer fra 11-0 hjemme mot Finnøy på fredag som er en fortsettelse av en solid rekke med gode resultater. Det som var imponerende denne kampen var spesielt innstillingen til spillere og trenere, og at vi klarte å holde dette trykket kampen gjennom. Det kan være en utfordring å gå fra en 11-0 seier til en toppkamp mot et lag som Madla 2, men vi er virkelig klare for oppgaven og vet at vi tar et stort skritt mot opprykk med seier i morgen.

Kampen går på Madla Handelslag Stadion i morgen, tirsdag. Den har avspark klokken 19:30, så ta gjerne turen til Stavanger for å støtte oss i denne viktige kampen!

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL