MIL - Madla 2

Før kampen: Madla 2

Denne uken har det vært spillefri for A-lag herrer, men på mandag er det igjen duket for ny hjemmekamp i 5.divisjon. Denne gangen er det serieleder Madla 2 som kommer på besøk, og vi forventer en virkelig tøff kamp og to lag som begge vil ha med seg alle tre poengene.

 

Bortelaget Madla 2

Madla 2 har som sagt startet sesongen veldig bra og står med seks poeng av seks mulige. Lik poengsum som Staal Jørpeland 2 og MIL. Madla topper serien med bedre målforskjell og har 13-1 på de to kampene. De slo Kvitsøy hele 7-1 på bortebane i seriestarten. De tok tidlig ledelsen, men Kvitsøy kom tilbake og utlignet. Etter dette handlet det meste likevel om Madla og Andrè Torgersen Rossavik som puttet tre av syv mål. I andre seriekamp ble Finnøy slått 6-0, og denne gangen var det Ole Østbø sin anledning til å score hattrick.

I fjor endte Madla 2 på en 8.plass i 5.divisjon avdeling 02, men mye har skjedd rundt laget siden den tid. Madla 2 var i 2021 et lag bestående av kompiser som hadde litt innspill med spillere fra A-laget, men klubben har nå bestemt at dette laget skal være et rent rekruttlag med spillere bestående fra A-laget og juniorlaget. A-laget til Madla spiller i år i 4.divisjon etter nedrykket i fjor, men er spådd å rykke rett opp igjen. De har fire poeng på sine to første kamper og de møter Lura til kamp i morgen(fredag). Hva som møter oss på mandag er vanskelig å spå, men vi vet at det blir mange spillere fra deres A-tropp som har kamper i både 3. og 4.divisjon. Trener er Jostein Brimsø Fundingsland, en kar nok flere kjenner til. Han har tidligere bodd på Jørpeland og vært trener i Staal Jørpeland og trener nå sønnen sin Jakob i Madla.

 

Hjemmelaget MIL

Hovedtrener Knut Hoås Foldøy håper på mye tilskuere og nye tre poeng i kampen mot Madla 2 på mandag. Foto: Raymond Eckholm

 

Knut Hoås Foldøy sine spillere har hatt en god start på sesongen og står som nevnt med seks poeng. Det ble seier hjemme mot antatt topplag Buøy i seriepremieren, en kamp vi kontrollerte fra start til slutt. Borte mot Jarl dominerte vi også, men slet med uttellingen på siste tredjedel. Likevel hadde vi grei kontroll og vant 2-0 etter scoringer av Samuel Spørkel og Jarand Veland. Disse spillerne er også  våre toppscorere med to mål hver. Laget trener godt og vi nærmer oss skadefri tropp, selv om det er enkelte spillere som sliter med noen skavanker. Stemningen er god, og det er viktig at vi er klare og skjerpet til en såpass tøff motstander som vi møter mandag. Det er nok uten tvil den tøffeste kampen til nå denne sesongen, så det blir spennende å se hvor godt vi takler det.

Vi som ser dette fra tribuneplass gledes oss virkelig til kamp og håper at folk kommer for å støtte laget. 160 personer møtte opp sist og vi håper at mange velger å ta turen igjen. Det fortjener spillerne. Merk forresten at avspark er klokken 20:00, og ikke 19:00 som det pleier.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!