RIL borte

Før kampen: Randaberg IL

Etter seks poeng på de tre første kampene går nå MIL A-lag inn i en periode med tre knalltøffe kamper som viser hvor nivået i 4.divisjon ligger. Første motstander ut er Randaberg.

Hjemmelaget Randaberg

Martin Hestvik er ny trener for Randaberg denne sesongen og laget hans står i likhet med MIL med seks poeng på tre kamper. Det ble tap borte i serieåpningen mot Stavanger IF (0-3) og seier 7-1 hjemme mot EIK 2 i kampen etterpå. Forrige serierunde møtte de Hundvåg og vant solid 4-1 på bortebane etter to scoringer av Vegar Solstrand Ludvigsen og en scoring hver fra Markus Eik og Vegard Meling Nesse. Randaberg har stablet på beina et solid lag med mye rutine og ungt pågangsmot. Ledet av kaptein Tomas Granhøy Gundersen er det et lag som vil bli å regne med på øvre halvdel og de innehar mye kvalitet i samtlige lagdeler.

MIL har slitt med Randaberg som motstander og har tapt de fire siste oppgjørene i serien mot laget. To ganger i 2019 og to ganger i 2017. MIL har på de fire oppgjørene kun klart å lure ballen i mål en gang, så her er det virkelig noe å revansjere. Vi møtte jo også laget i treningskamp før denne sesongen, en kamp hvor vi slet med det defensive, spesielt i første omgang. Det endte til slutt 6-4 til Randaberg etter at vi fikk trykket laget litt bakover i banen mot slutten av oppgjøret. Vegar Solstrand Ludvigsen var virkelig toneangivende denne kampen og er uten tvil en mann å se opp for i morgen.

Bortelaget MIL

Vi kommer fra en god opplevelse hjemme mot Klepp hvor vi var klart  best gjennom 90 minutter. Vi vant til slutt 4-1 etter scoringer av Bato Zenunovic, Gustav Stople, Arild Eie og Jarand Veland. Dermed står vi med full pott hjemme på eget kunstgress denne sesongen og håper på å plukke vårt første poeng på bortebane. Innledende denne sesongen så har det vært mye varierende resultater i avdelingen og det er kun Sola som står med full pott etter tre spilte kamper.

Det er gledelig at spillere som Lars Gjeteskjær, Asgeir Austigard og Jørgen Sandvik nærmer seg klare for kamp igjen etter lengre skader. Dette er spillere som virkelig har vært savnet både på og utenfor banen og vi ser frem til at de er tilbake igjen.

Kampen i morgen blir spilt på gress, noe som etter hvert begynner å bli ganske uvant for de fleste. Samtidig har heller ikke Randaberg fått hatt mange øktene på gress, så det blir spennende å se kampen i morgen!

Kampen har avspark på Randaberg klokken 19:00. Ta gjerne turen i finværet for å støtte MIL-guttene i jakten på poeng!