RIL hjemme

Før kampen: Randaberg IL

I morgen er det ny kamp for A-lag herrer når Randaberg kommer på besøk til Tau Stadion. Merk at kampstart er 18:00.

Bortelaget Randaberg

Det blir en tøff kamp for MIL når 5.plass-plasserte Randaberg kommer på besøk. Laget som trenes av Martin Hestvik hadde en god vårsesong med seks seiere, to uavgjorte og fire tap. På tross av at de mistet mange spillere nå i sommer så står de med to seiere og ett tap nå etter ferien. Randaberg er i god målform og står med 13 scoringer på de tre kampene. Nå sist ble det 6-2 hjemme mot Hundvåg. Trener Martin Hestvik tok selv på seg skoene denne kampen og viste gamle takter når han satte inn to mål.

MIL har historisk sett slitt voldsomt mot Randaberg. I seriesammenheng har vi de siste fem kampene gått på fem tap og vi har virkelig noe å revansjere. Vi møtte Randaberg borte på gress i april. Dette var en veldig jevn kamp, med få sjanser til begge lag. Men når Glenn Ivan Pedersen dukket opp på bakre stolpe etter 36 minutter så satte han inn kampens eneste mål. MIL kunne fått med seg noe mot slutten av kampen, men hjemmelaget stod godt unna mot slutten av kampen.

 

Hjemmelaget MIL

MIL spilte en særdeles viktig kamp borte mot Klepp forrige fredag og gikk seierende ut av dette oppgjøret. Det gjør at det nå er en avstand på fem poeng ned til nettopp Klepp, og tre poeng opp til Stavanger IF som innehar 10.plassen. Vi vant 2-0 borte mot Klepp etter å ha hatt god kontroll på kampen. Scoringene våre kom fra Bato Zenunovic og Samuel Spørkel. Kampene som kommer fremover nå er viktig for oss og hvert poeng teller. Vi har tre lag bak oss på tabellen, men samtidig kan vi komme i en situasjon hvor fjerde siste plass også rykker ned. Forklaringen kommer under her:

  • Seks lag rykker garantert ned fra 4.divisjon 2023. (3 lag fra avdeling 1 og 3 lag fra avdeling 2)
  • Hvis et lag fra Rogaland går ned fra 3.divisjon avdeling 3 så rykker ytterligere ett lag til ned fra 4.divisjon.
    • Per nå ligger Eiger under streken som representant fra Rogaland. De andre uthevede lagene er også fra Rogaland og kan blande seg inn i nedrykkstriden.
    • Hvis sesongen hadde vært ferdigspilt nå, så er det Kopervik som rykker ned som “ekstra lag”. Dette siden de har dårligere poengsnitt enn MIL.

MIL-guttene har selvsagt størst fokus på seg selv – og det er mange poeng igjen å spille om! Første mulighet er i morgen klokken 18:00 hjemme mot Randaberg!

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL