Rosseland borte

Før kampen: Rosseland BK

Det er klart for ny kamp for A-lag herrer som ønsker å slå tilbake på direkten igjen etter 1-0 tap borte mot Hundvåg forrige serierunde. Det blir ikke en enkel oppgave, men heller ikke uoverkommelig. Rosseland BK tar i mot oss på Jæren til avspark klokken 20:00 torsdag kveld.

Hjemmelaget Rosseland BK

Rosseland har hatt en veldig god åpning på sesongen og innehar andreplassen i pulja bak suverene Sola. Sammen med Sola så er de det eneste laget som enda ikke har tapt så langt denne sesongen, men står med to uavgjorte kamper og syv seiere. De har spilt uavgjort borte mot Klepp (1-1) og hjemme mot Varhaug (2-2). I forrige kamp på mandag så vant de hele 11-0(!) hjemme mot Hundvåg etter å ha ledet 6-0 til pause.

Laget trenes av den tidligere EIK og Brynespilleren Kai Ove Stokkeland som har vært trener for laget i en årrekke. Han rår over et solid godt og ungt lag ispedd god rutine. Oscar Gåsland og Einar Tunheim Lye kom til laget før sesongen og er to nøkkelspillere på dette nivået. Det samme er brødrene Svalestad Hovland og brødrene Sælevik Vagle. De etter hvert så rutinerte Geir Dahle Høyland og Jarle Madland er også solide bidragsytere i laget som er spådd å kjempe helt i toppen av avdelingen.

Foruten en visit i 5.divisjon i 2019 så har laget stort sett befunnet seg i 4.divisjon de siste sesongene og endte i fjor på 3.plass i 4. divisjon avdeling 02. De har kommet til første runde i cupen de to siste sesongen hvor det i 2022 ble tap mot Viking (1-6) og i år ble tap mot Bryne (1-3).

 

Bortelaget MIL

Vi kommer som sagt tidligere fra 0-1 tap borte mot Hundvåg. Dette var en kamp hvor vi nok burde og kunne tatt med oss hvertfall poeng. Vi styrte store deler av førsteomgangen, men hadde ikke samme strukturen i andreomgangen og Hundvåg scoret seiersmålet på en dødball like før slutt. En sur opplevelse for våre gutter, men nå gjelder det å slå tilbake!

Det er absolutt ikke den letteste kampen å slå tilbake i, men vi har vist tidligere denne sesongen at vi tidvis har vært fullt på høyde med de beste lagene i divisjonen. Derfor er vi ved godt mot og håper å ta med oss noe hjem fra Jæren. I morgendagens kamp er det Hallgeir Storevik og Stig Lyse som leder laget. Ronny Bruun Hansen trakk seg til side som trener i forkant av mandagsøkten. Dette var verken noe som klubb eller gruppen ønsket, men en totalbelastning som gjorde det vanskelig å få det til å gå opp. Vi synes det alle er kjedelig at han nå velger å gi seg – og vi er veldig takknemlige for jobben han har lagt ned både for A-laget, men jobben som han også legger ned for idrettslaget. HELDIGVIS er Ronny fortsatt ansatt i klubben og vil gjøre sitt ytterste for at barn, unge og voksne skal få det beste tilbudet vi kan gi! Det er vi veldig glade for og vi er heldige som har Ronny i vår klubb!

Kampen i morgen har avspark klokken 20:00 på Rosselandbanen. Skulle du være forhindret for å se den så kan du se den hos www.strandbuen.no! Heia MIL!

 

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!