Siddis SK hjemme

Før kampen: Siddis SK

ENDELIG er det seriestart. Vi var i utgangspunktet meget klar for å starte mot Hundvåg forrige torsdag, men snøværet ville det virkelig annerledes og kampen ble utsatt til 22. april. Nå åpner vi istedenfor på hjemmebane, og i morgen fredag er det Siddis – eller på folkemunne kalt FC Show som tar turen til Tau.

 

Bortelaget Siddis

Siddis har allerede startet sesongen og spilte kamp for over en uke siden hjemme mot Havørn. De rosa havnet under allerede etter to minutter, men kom tilbake ikke så lenge etter. Like før pause gikk Havørn opp i 2-1, men 10 minutter før slutt satte Abodi Alani inn utligning på corner – og det endte 2-2. Ett sterkt uavgjortresultat for Siddis sin del mot et Havørnlag som er spådd helt i toppen.

Siddis har jobbet godt på overgangsfronten denne vinteren og har på mange måter startet litt på nytt igjen. Primusmotor Øyvind Sørensen skal virkelig ha skryt for å holde liv i laget som ikke har noen egen rekrutteringsarena. Laget ble stiftet i 2005 og har holdt koken hele tiden. Siden mars har laget meldt overgang på hele 11 spillere og det er nok ett forholdsvis nykomponert lag som kommer til Tau. Likevel viser resultatet i serieåpningen at de kan bite fra seg mot de fleste. Av spillere inn har de hentet blant annet Jakob Bomo som tidligere har spilt for Madla og Viking sin ungdomsavdeling, Oliver Håland som har spilt i 3. divisjon for Vidar og Aksel Dymbe som har spilt litt for SIF og Vidar 2 i 4.divisjon.

 

Hjemmelaget MIL

Som nevnt tidligere er vi veldig klare for en serieåpning nå. Vi har hatt meget bra treningsoppmøte i lengre tid og har ligget på 20+ nesten hver trening. I tillegg til mye folk så er det også veldig gøy å se at kvaliteten i laget er bra. Vi har en ekstremt fin gjeng som passer fint sammen, og vi gleder oss til sammen å ta fatt på serien.

Troppsammensetningen er god og vi vil mønstre ett lag med både ungt pågangsmot og rutine på fredag. Noe naturlig forfall er det fra enkelte spillere grunnet skade og jobb, men vi kan garantere dere at vi stiller et bra lag.

Derfor anbefaler vi akkurat deg å ta turen til Tau Stadion på fredag. Vi stiller med speaker, kiosk, tribune med tak og ett MIL-lag som fohåpentligvis skal gi dere fotball å kose dere med. Kampen har avspark klokken 19:00!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!