SIF Borte

Før kampen: Stavanger IF

I morgen er det klart for ny kamp for A-lag herrer og denne gangen tar vi turen til Siffen for å møte ærverdige Stavanger IF.

Hjemmelaget SIF

Stavanger IF har fått en god start på årets sesong og ligger på en solid 4.plass i 4.divisjon avdeling 01. Det har blitt to tap så langt denne sesongen mot Sola (0-7) og Rosseland (1-3). Ellers så har det blitt seiere mot Randaberg (3-0), Brusand (0-4), EIK 2 (5-1) og Hundvåg (9-1). I tillegg har det et sterkt poeng mot Varhaug (2-2).

Storscorer Ulrik Tørneng er lagets toppscorer. Tørneng bøttet inn med mål for nyoppstartede Viking 3 i fjorårets sesong, og spilte også en halv sesong for Tasta i 4.divisjon. Han er en av mange spillere å se opp for i morgen, sammen med blant andre Matias Seglem Aasen og Emil Vian Randulff. Laget trenes i år som i fjor av Richard Enge som er en mann som har hatt flere forskjellige roller både i lokalfotballen, men også toppfotballen.

Det er lenge siden MIL har møtt SIF og laget har de siste sesongen levert bra i 4.divisjon. Det er absolutt ingen enkel kamp for MIL-guttene, men samtidig en kamp hvor det er mulig å få med seg poeng også. Men da må jobben legges ned i stor stil.

 

Bortelaget MIL

Vi ligger etter de syv første kampene plassert på 10.plass med ni poeng. Samtlige poeng er kommet på hjemmebane, og vi har enda til gode å plukke poeng borte. Vi håper at morgendagen er dagen for det!

Vi kommer fra 3-1 seier hjemme mot Brusand. En kamp hvor vi stort sett har god kontroll og klarer å prestere nok til å ta nye tre poeng. Det er gledelig å se at folk begynner å komme tilbake fra skade og vi har de siste kampene sett både Asgeir Austigard, Jørgen Sandvik og Lars Gjeteskjær i aksjon. Det er bra og dette er viktige spillere for både gruppen og kampene fremover!

Det blir en spennende kamp på Siffen i morgen og vi oppfordrer folk til å ta turen! Legg merke til kampstart som er så sent som 20:15!

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL