Foto: Sunde IL

Før kampen: Sunde IL

Det er klart for ny kamp for A-lag herrer fotball og det er duket for en motstander som holder til i divisjonen over oss. Dermed blir det en tøff motstander som vil gi oss en god pekepinn hvordan vi ligger an i forkant av seriestarten 22.april. I kveld tar vi turen til Kvernabéu for å møte Sunde som i fjor endte på en 12.plass i 4.divisjon avdeling 02. Det var langt fra deres beste sesong de siste årene, men poengfangsten på den halve sesongen var nok til å beholde plassen og hovedtrener Anfinn Nilsen går på mot en ny sesong i 4.divisjon.

Sunde er en motstander vi har møtt en god del ganger de siste 10 årene, men etter nedrykket i 2019 så har vi ikke møtt laget i seriesammenheng. I 2019 ble det tap 2-1 borte på Kvernabéu, mens det endte 1-1 på Tau Stadion. Laget fra Kvernavigå er kjent for godt samhold og har en god og sammensveiset gjeng rundt sitt A-lag. Ceu Lian Khar er nok kanskje deres viktigste spiller og ble også lagets toppscorer med syv mål i fjor. Han går på en ny sesong i år og kunne med hell spilt høyere i divisjonene.

Vi kommer fra 3-5 tap borte mot Bogafjell hvor vi var bra førsteomgangen, men hvor kvaliteten sank utover andreomgangen. Nå handler det om enda tøffere motstand og kravene til hver enkelt spiller blir større. Likevel er gruppen i bra driv og er klare for utfordringen.

Ta turen til Kvernabéu for kamp i kveld 18:30 for å støtte guttene!

 

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!