Tjensvoll borte

Før kampen: Tjensvoll FK

Etter en fantastisk mandag hvor det ble seier i lokaloppgjøret mot Staal Jørpeland 2 foran over 600 mennesker og opprykket ble sikret gjør guttene seg klare for neste kamp som kommer allerede fredag. Da tar vi turen til Sørmarka Kunstgressbane for å møte Tjensvoll.

Hjemmelaget Tjensvoll

Sørmarka Kunsggressbane er en arena hvor MIL ikke har spilt før – selv om vi var i samme avdeling også i fjor. I fjor ble det spilt halv sesong og oppgjøret mellom lagene var på Tau Stadion i siste serierunde. Denne kampen endte 8-0, mens vi også scoret åtte mål i vårens oppgjør. Da ledet vi hele 8-0 til pause etter tre scoringer hver av Ivar Øidvin og Samuel Mekonnen. Vegard Aas og Jørgen Sandvik noterte seg for de to siste. Andreomgangen var nok den svakeste prestasjonen sett gjennom sesongen så langt, og med et Tjensvoll som jobbet hardt på tross av 0-8 i sekken gjorde til at de vant andreomgangen 4-0. Tor Magnus Kveinnesland Hognestad satte inn tre mål, mens Tor Andrè Eskevik scoret det siste.

MIL har levert bra i begge ender av banen så langt i år, men de fire baklengsmålene mot Tjensvoll førte til at de faktisk har scoret 25% av målene som vi har sluppet inn i år. Her bør det ligge motivasjon inn mot fredagens kamp. Tjensvoll ligger faretruende nære streken og det er en viktig kamp for laget. De ligger tredje sist med 13 poeng og har Kvitsøy (10p) og Finnøy (9 p) bak seg. De ligger plassen bak Jarl som står på samme poengsum. 10 av de 13 poengene de har tatt har kommet på hjemmebane og laget kommer fra to strake trepoengere i særdeles viktige oppgjør. Sist uke ble det 3-1 borte mot Finnøy, mens de vant 4-1 kampen før hjemme mot Kvitsøy.

Tjensvoll var kanskje det laget som var mest ivrige på “Breddline-day” den 12. september og av 12 overganger totalt så har seks av disse spilt for A-laget i høst. De hentet hjem igjen solide Vetle Kristoffer Lie fra Stavanger IF, og det er en kar å se opp for på fredag.

 

Bortelaget MIL

Som vi var inne på tidligere så hadde vi en kjempefest på mandag foran masse tilskuere og det hele toppet seg med Steffen Helgeland sin matchvinnerscoring like før slutt. Banestorming og full jubel og rekken var fortsatt inntakt. Senere på kvelden kom meldingene om at Madla 2 hadde slått Vaulen og opprykket var også sikret. En stor prestasjon med hele fire kamper igjen for sesongen. Det har vært ekstremt imponerende å følge reisen til laget dette året og trenerteamet har gjort en strålende jobb for å skape ett godt lag! Skryt skal også Ingar Bergeland ha for jobben de forrige årene. Troppen er tilnærmet lik den som Ingar hadde – og det ble gjort en strålende jobb å holde laget samlet under en tøff pandemi. Så skryt til både nåværende trenerteam, fjorårets trenerteam og ikke minst en fantastisk spillergruppe.

Nå handler det om å fullføre den fantastiske jobben som har blitt gjort denne sesongen. Det soleklaret målet om opprykk er innfridd og vel så det, men vi har satt oss i en posisjon hvor vi ikke har avgitt poeng. Det har ikke vært et stort fokus for gruppa, men nå vil det naturlig nok bli et mål. Samtidig ser vi også at vi blir laget å slå, og innsatsen som både Madla 2 og Staal 2 la ned for å få det til er stor og betyr mye. Derfor må vi holde oss på tåhev for å få det til.

Vi ser frem til fredagens kamp, og setter pris på om du kommer for å støtte oss!

Kampen har avspark klokken 20:00 på Tjensvoll.

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur