VBK hjemme

Før kampen: Vardeneset BK 2

Det gjenstår tre kamper denne sesongen og to av disse er på hjemmebane. Førstkommende kommer rekruttlaget til Vardeneset BK på besøk, og vi minner om at kampstart er klokken 20:00!

Bortelaget Vardeneset BK 2

VBK 2 hadde en svak start på årets sesong etter at de tok førsteplassen i 5.divisjon avdeling 3 i 2021. De måtte vente helt til 7. serierunde før seieren kom hjemme mot Kvitsøy. Etter dette har laget plukket jevnt med poeng og ligger midt på tabellen med 27 poeng på 18 kamper. Mange av disse poengene har kommet etter ferien og Vardeneset 2 står med fem seiere på de fem siste kampene. Det gjør laget til det store formlaget i avdelingen, sammen med MIL. Laget kommer fra solide 8-1 hjemme mot Finnøy i det som var en kamp hvor de hadde flere spillere fra A-troppen.

Nå vi møtte laget i juni så vant vi 6-1 etter to scoringer av Ivar Øidvin og et mål hver av Arild Eie, Samuel Spørkel, Vegard Aas og Jørgen Sandvik. Dette var i utgangspunktet en kamp som stod litt å vippet og vi ledet “bare” 2-1 til pause. Vi tok over fra start av i andreomgang og vant til slutt relativt komfortabelt mot et ungt VBK 2. De har stilt sterkere lag utover høsten og vi vil nok få se flere spillere fra lagets A-tropp på mandag. A-laget til Vardeneset spiller i 4.divisjon og ligger per nå på 4.plass. Det er seks poeng opp til Rosseland som ligger på 3.plassen, så det blir ikke opprykk for A-laget til VBK denne sesongen.

 

Hjemmelaget MIL

Vi har hatt en fantastisk sesong så langt hvor opprykket allerede er sikret og vi står med 19 av 19 seiere. Det er ingen lag i Norge som har tilsvarende statistikk, verken for damer eller herrer. Nærmeste laget som ikke har avgitt poeng denne sesongen er Kopervik 2 (6.divisjon) og Grue (6.divisjon) som står med 15 seiere på 15 forsøk. Det sier endel om prestasjonen som guttene har gjort, og spesielt med tanke på at vi nå naturlig nok har blitt laget som alle skal slå. Det er nok ikke annerledes for Vardeneset 2 sin del og vi forventer et sterkt og solid bortelag på mandag. Likevel er vi klare for oppgaven!

Det gjenstår tre kamper og vi drømmer selvsagt om seier i alle tre. I forrige kamp vant vi 7-3 borte mot Tjensvoll på en middels dag. Både kropp og hodene var nok fremdeles litt påvirket etter 2-1 hjemme mot Staal Jørpeland 2 i dagene i forkant, men vi gjorde jobben og dro de tre poengene i land. Vi gleder oss til kampen på mandag og ser frem til å møte et godt lag på Tau.

Minner om at avspark er klokken 20:00!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!