Vidar 2 borte

Før kampen: Vidar 2

En lang sommerpause er over for MIL A-lag herrer og i morgen starter høstsesongen borte mot Vidar 2.

Hjemmelaget Vidar 2

Det er ingen lett oppgave som står ovenfor MIL-guttene når de tar turen til Lassa for å møte rekruttlaget til Vidar på eget gress. Laget ligger etter 13 kamper plassert på femteplass med sine 23 poeng og har hatt en god vårsesong.

Vidar 2 har vunnet sine siste fire kamper og er et lag som består av yngre og rutinerte spillere. Førstelaget ligger i toppen i 3.divisjon og har en god og bred tropp som også smitter over på andrelaget. Vi møtte laget i serieåpningen og vant til slutt 3-2. Vi tok ledelsen etter tre minutter ved Samuel Spørkel før Vidar utlignet etter 36 minutter. Etter 45 minutter scoret Gustav Stople, og Samuel satte sitt andre for dagen etter 53. Vidar reduserte etter 80 minutter, men vi stod av kampen og vant 3-2 i returen vår i 4.divisjon.

 

Bortelaget MIL

MIL avsluttet sesongen på fabelaktig vis borte mot Frøyland og vi tok faktisk våre første bortepoeng i den kampen. Dette gjør at vi nå ligger like over streken med 12 poeng på de første 13 kampene. Vi har som nevnt vært klart best på hjemmebane denne sesongen, men bortekampen mot Frøyland på gress viste at vi også takler tøffe kamper på naturgress. Det møter oss også i morgen – så det blir spennende å se om vi klarer å komme opp på samme nivå som mot Frøyland.

Flere spillere har flyttet borte på studier i høst og noen har gitt seg. Vi kommer tilbake til disse ved en senere anledning – for det er mange strålende MIL-ambassadører som vi har mistet. Det at noen forsvinner gjør at andre kanskje får muligheten – og vi gleder oss over at flere av de yngre har tatt opp hansken og vil være med oss på trening fremover. Det, sammen med gode spillere som har vært her lenge vil forhåpentligvis gi oss og trenerteamet med Ronny Bruun Hansen i spissen mye glede fremover i høst!

Første sjanse på poeng kommer allerede i morgen mot Vidar 2. En tøff kamp, men vi har troa på våre gutter!

Kampen har avspark klokken 19:00 på Lassa. Møt opp å støtt laget i grønt og hvitt!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!