RIL borte

Knepent tap borte mot Randaberg

I kveld tok A-lag herrer turen til Randaberg og en tøff bortekamp på gress. Begge lag stod med seks poeng etter de tre første kampene, men hjemmelaget kom fra to strake seiere og var favoritt denne kampen.

Første omgang

I strålende vårvær var det to lag som hadde en ganske direkte inngang til kampen. Det ble slått mye langt fra begge lag og det stod begge forsvar greit i mot. Gustav Stople kom seg fri til venstre i banen ved to anledninger det første kvarteret, men solid forsvarsspill hos Randaberg hindret noen store muligheter. De første 30 minuttene av omgangen var det lite å rapportere om. Begge lag sine spillere slet tidvis med touchet og det ble mye balltap sentralt på midten. Begge lag hadde noen dødballer som det ikke ble mye av og det var en jevn batalje. Etter 36 spilte minutter kom kampens første scoring på kampens første mulighet. Glenn Ivan Pedersen fikk ett innlegg fra skrått hold og headet inn 1-0 til hjemmelaget.

MIL fikk noen dødballer mot slutten av omgangen, men ingen av disse resulterte i noen målsjanser. Dermed stod det 1-0 til Randaberg til pause etter en jevn omgang med kun den ene sjansen som resulterte i mål for hjemmelaget.

Andre omgang

Andreomgangen fortsatte litt slik som hele førsteomgangen var. Mye tette dueller, og mye balltap hos begge lag. Ingen klarte å ta skikkelig tak i kampen fra starten av i omgangen. Ett kvarter ut i omgangen var Samuel Mekonnen nære på ved et skudd fra distanse, men ballen endte til slutt opp til corner. En av våre mange cornere så langt denne kampen, men solide hodespillere hos hjemmelaget headet unna. En ny innbytter forsøkte seg fra distanse etter 70 spilte minutter, men Jørgen Sandvik sin avslutning gikk rett på keeper. På dette stadiet i kampen hadde Randaberg lagt seg litt dypere i banen og lot MIL ha en del ball i bakre firer.

Vi slet med å skape gode muligheter og etter 85 spilte minutter var Randaberg nære på å punktere kampen når Glenn Ivan Pedersen steg til værs på en kontring. Heldigvis gikk avslutningen over mål og MIL hadde fortsatt mulighet på poeng her. Vi fikk dessverre ikke satt ballen i mål inn i overtiden og det endte 1-0 til Randaberg i en tett og jevn kamp. Banen gjorde nok sitt til at det var vanskelig spilleforhold for begge lag, og det var neppe en seerverdig kamp for den jevne tilskuer. Samtidig jobbet MIL-guttene bra mot en solid motstander og kunne fått med seg noe med litt mer nøyaktighet på siste tredjedel.

Vi takker Randaberg for kampen, og ser frem mot Sola i neste kamp som står med full pott til nå.

Dagens poeng:
3 poeng – Vegard Aas
2 poeng – Arild Eie
1 poeng – Gustav Stople

Neste kamp går hjemme mot opprykksfavoritt Sola. Kampen går neste fredag klokken 18:00.