Steinar Hjorteland

Nytt æresmedlem i idrettslaget!

 

På årsmøtet forrige tirsdag var vi så heldige å kunne presentere et nytt æresmedlem i idrettslaget. Steinar Hjorteland ble vårt fjerde æresmedlem siden etableringen i 1936 og det var på høy tid å innlemme noen flere av våre fantastiske frivillige. Steinar Hjorteland mottok prisen på årsmøtet og den ble delt ut av styreleder Øyvind Ravnås Lundbakk.

I forkant av utdelingen hadde komitèen utformet følgende begrunnelse:

Æresmedlem 2022

Det er en god stund siden sist vi innlemmet et æresmedlem i idrettslaget vårt, og det er på høy tid å gjøre det igjen. Opp gjennom idrettslagets historie så har det vært mange som har bidratt på forskjellige arenaer til at vi som idrettslag skal være den viktigste aktøren på fritiden for barn og unge på Tau.

En av disse blir i dag æresmedlem i klubben og det er vel fortjent. Denne karen har hatt de vervene som kan has i MIL fra oppmann til styreformann. Han har fulgt opp egne barn på lag, men også vært en viktig bidragsyter i styremøter og andre viktige arenaer for å gjøre idrettslaget bedre. Likevel er det nok anlegget som har stått hans hjerte nærmest, og han har gått utallige timer her på Tau og sørget for at vi har et fantastisk anlegg å se ned på. Han har behandlet det som om det var hans egen hage og det er ikke få ganger han har tatt turen ekstra ned for å skrue av flomlys eller rydde opp etter andre som kanskje har slurvet litt.

Han var også en veldig viktig person når vi la vår første kunstgressbane i 2012 og jobbet også her mye dugnad. Vi i MIL har vært ekstremt heldige som har, og har hatt en person så sterkt knyttet til klubben og vårt anlegg.

Det er derfor på sin plass, og vel fortjent at Steinar Hjorteland innlemmes som idrettslagets 4. æresmedlem.

 

Du kan lese litt mer om våre andre æresmedlemmer her.

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL