Tjensvoll borte

Seier borte mot Tjensvoll

Fredag kveld var det klart for ny kamp for A-lag herrer som tok turen til Sørmarka kunstgress. Der var Tjensvoll motstander, et lag som vi slo 8-4 på hjemmebane i vår.

Første omgang

Det tok ikke lang tid før vi fikk inn vår første scoring for kvelden og det var Hallgeir Storevik som fikk ballen i mål på et frispark tatt av Jarand Veland. Vi fortsatte å ha mye ball, men et ernergisk hjemmelag var også intresserte i å være med i kampen. Etter 11 minutter fikk de tildelt hjørnespark. Etter litt klabb og babb fant ballen veien til nettmaskene og utligningen var et faktum. Det varte likevel ikke lenge før vi fikk inn en ny scoring, og to minutter etterpå kom Sigurd Kleven fri og fikk lagt ballen ut 45 grader til Jørgen Sandvik som fra utenfor 16-meteren satte ballen i mål.

Vi fortsatte å ha mye ball i kampen og midtveis i omgangen kom det neste målet. Jarand Veland sentret til Brage Woie som på flott vis curlet inn ballen i lengste fra 20 meter.  10 minutter senere var det Jarand Veland som skulle få sin nettkjenning. Høyt press resulterte i brudd i banen og Jarand gjorde ingen feil og fikk lagt ballen fint i mål. Tjensvoll skulle få en ny redusering rett før pause etter at en MIL-spiller skle og en Tjensvollspiller fikk satt ballen i mål bak Philip. Dermed stod det 4-2 til pause, en omgang hvor vi har endel ball – men hvor mye også går på halv maskin.

Andre omgang

Den andre omgangen fortsatte litt som den første ble avsluttet og selv om vi hadde ball så hadde hjemmelaget noen farlige visitter foran vårt mål. De fikk også inn en redusering etter 53 minutter etter at et skudd fant nettmaskene bak Philip Holstein. Det var på ny spenning i kampen og Tjensvoll puttet sitt syvende mål mot oss så langt denne sesongen. Likevel gikk det ikke lang tid før Asgeir Austigard fikk satt sitt første mål. En strålende avslutning med venstrefoten fra distanse sendte oss opp i 5-3 og kun to minutter etterpå så satt en ny ball i målet bak Tjensvollkeeperen. Brage Woie var det som fikk æren av å sette denne ballen i mål etter at Jørgen Sandvik hadde brutt en ball fra Tjensvoll.

Vi har i denne perioden god kontroll på kampen og etter 77 minutter fastsetter Asgeir Austigard sluttresultatet til 7-3. Steffen Helgeland går på avslutning, men treffer ikke rent. Asgeir er våken og triller ballen i mål. Dermed endte det 7-3 til MIL på en dag hvor vi ikke er opp mot vårt beste. Det er kanskje ikke så rart med tanke på kampen vi hadde på mandag. Likevel gjør vi jobben og står fortsatt uten poengtap i årets sesong. Det er imponerende! Vi takker Tjensvoll for kampen, og ønsker de lykke til med innspurten!