Hallgeir Storevik -> Sigurd Kleven
Adrian Kallesten -> Jonatan Halsne
Arild Eie -> Sindre Gerhardsen
Samuel Spørkel
MIL tok kommandoen fra start med høyt press og fikk etablert press inn på Sunde sin halvdel. Tre minutter ut i kampen fikk vi frispark ute på siden og Jarand Veland ga ballen kjapt til Samuel Spørkel som smalt ballen inn foran mål. Etter litt klabb og babb endte ballen hos Stig Lyse som sendte oss opp i 1-0.
Vi fortsette å stresse hjemmelaget til flere stygge balltap på vei fremover og presset var bra. Desverre traff ikke avslutningene mål, men det var antydning til flere MIL-scoringer. 17 minutter ut i omgangen skulle målet komme, og på fantastisk vis. Stig Lyse så ubalanse hos hjemmelaget og slo Arild Eie gjennom i bakgrunn. Han såg Jarand Veland motsatt som på nydelig vis smalt ballen i nettaket.
Etter målet tok hjemmelaget mer over, og selv om vi også fikk brudd i gode posisjoner nå så var vi ikke like nøyaktige i kontringsspillet. Hjemmelaget hadde mer ball ut omgangen, men slet med å skape noe særlige målsjanser. Dermed ledet vi 2-0 til pause.
MIL gjorde to planlagte bytter i pausen og Jonas Rypestøl og Jonatan Halsne kom inn for Stig Lyse og Adrian Kallesten. Kampen fortsatte i samme sporet som førsteomgang sluttet og ingen av lagene klarte å etablere et skikkelig spill over lengre perioder.
Midtveis i omgangen kom hjemmelaget til noen farlige dødballer og endte også opp med å redusere på den ene av disse. En bra slått corner fra Ceu Lian Khar fant hodet til Henrik Guldbrandsen som satte ballen i mål.
Dette ga litt mer energi i Sundelaget, men de slet med å komme til klare muligheter mot et solid MIL-forsvar. De siste 15 minuttene tok MIL mer og mer over og fikk gode rom å boltre seg i. 3-1 kom etter 80 spilte minutter når Sindre Gerhardsen ble spilt opp i beina inne i 16. Han la igjen til Samuel Spørkel som banket ballen i mål.
4-1 kom kun minutter senere og var et riktig fint mål. MIL vant ballen høyt i banen og en årvåken Jonatan Halsne såg Jørgen Sanvik alene gjennom. Skrått for keeper så dro Jørgen til med venstrefoten og smalt den opp i motsatt.
Dermed endte der 4-1 til MIL som leverte en god prestasjon. Spesielt starten og avslutningen på kampen var solid, men vi var også trygge i det defensive spillet. Ekstra kjekt å se at så mange melder seg på i kampen om en startplass når det nærmer seg seriestart.
Mye å bygge videre på, og vi ser frem mot en god treningsuke før vi går på en ny treningskamp mot 4.divisjonsmotstand. Neste fredag er det kamp borte mot Randaberg.
Målene legges ut på MIL-tv i løpet av morgendagen.