Stangeland Maskin fotballskole

Stangeland Maskin Fotballskole 27.06 – 01.07

Er du mellom 9 og 16 år(f.2013-2006), og elsker å spille fotball og også drive med litt andre aktiviteter? Har du lyst til å bruke starten på sommerferien til å ha det gøy? Da er dette den perfekte plass for nettopp deg.

Hovedfokuset vil ligge på fotballen, og hver dag skal en få trene fotball under veiledning av dyktige instruktører. Vi har som tidligere år delt fotballskolen inn i 2. For 9 – 13 åringene får dere også prøvd dere på en del andre aktiviteter i løpet av uka, både inne og ute.

Mens aktivitetene på ”En uke som toppspiller” delen av fotballskolen, for 14-16 åringene, blir mer spisset rundt fotball med 2 økter per dag, designet for å gi en autentisk toppspiller opplevelse.

Så møt opp ved klubbrommet, rett ved kunstgressbanen mandag 27. juni, og ta med ditt beste humør!

Tid: Mandag-torsdag 10-14 og Fredag 10-12. Det blir servert lunsj, så deres gutt eller jente trenger ikke ta med noe mat.

Påmelding  https://club.spond.com/landing/courses/midtbygdensil Og prisen er på 1000kr per spiller, eller 1500kr som familiepris. Dette betales ved påmelding på påmeldingssiden. Hvis dere har utfordringer knyttet til betaling så ordner vi det. Send en mail til allemed@midtbygdens.com så registrerer vi det. Den som leser mailen har signert taushetserklæring og er den eneste som får denne informasjonen. 

Dersom det skulle være noen problemer med påmelding eller andre spørsmål, er det bare å kontakte Arild Eie (97488305, arildonilson@gmail.com) eller Olav Grødem (91350584, olav_afc@hotmail.com).

Påmeldingsfrist 15. Juni

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur