Jørgen Sandvik
Gustav Stople
Asgeir Austigard -> Bato Zenunovic

Første omgang

Kampen startet jevnt med et lite overtak ballmessig til bortelaget. Noen nestenmuligheter fikk de også skapt, men ingen som satte Magnus Mæland skikkelig på prøve. MIL var på noen visitter på SIF sin banehalvdel, men den siste pasningen ble som regel litt for upresis. 22 minutter ut i kampen vant Jørgen Sandvik ballen fint på midtbanen. Han satte fart og spilte veggspill med Gustav Stople før Sandvik fant nettmaskene til 1-0. En flott kontring etter god gjenvinning fra Jørgen.

Det fortsatte i samme spor etter scoringen og SIF hadde mest ball, men uten å skape de store mulighetene. Det som kom tok Magnus Mæland seg fint av. Etter 38 minutter fikk vi en stor mulighet etter at Gustav Stople vant ballen. Han spilte vegg med Brage Woie og Gustav slo inn til Asgeir Austigard som desverre sendte ballen til side for mål. Nære på 2-0 for MIL sin del.

Tre minutter før pause var det hjemmelaget som var særdeles nære en utligning. Tor André Eskevik såg ut til å sto i offside, men dommeren lot spillet gå. Helt alene med Magnus Mæland så gjør Magnus en fantastisk redning og hindret hjemmelaget scoring. Like før pause fikk SIF en ny stor mulighet når ballen smalt i tverrleggeren fra distanse. Returen havnet også utenfor og dermed stod det 1-0 til MIL til pause.

Andre omgang

SIF gikk ut i høyt press fra start og fikk et hjørnespark allerede før minuttet var spilt, men vi fikk etter hvert kontroll på det. Hjemmelaget fikk en ny god mulighet etter 50 minutter, men et langt touch fra SIF-angriperen førte til at Magnus Mæland til slutt fikk plukket opp ballen. Omgangen startet litt heseblesende med to lag som misset i oppbygningsfasen og som pådro seg kontringer. 53 minutter ut i kampen fikk til slutt hjemmelaget ballen i mål. Rot bakerst hos MIL endte til slutt med at Ulrik Tørneng satte ballen i mål.

Det tok ikke mer enn tre minutter før SIF skulle ta ledelsen i kampen. På ny mistet vi ballen lavt inne på egen halvdel og etter hvert fikk Mats Kristian Mauset headet ballen i mål. Kampen roet seg etter de to kjappe scoringene og MIL fikk mer ro med ballen – uten at vi skapte noen store muligheter.

Etter 73 minutter vant hjemmelaget høyt i banen igjen og Matias Aasen fikk muligheten fra 17 meter. Han gjorde ingen feil og det stod 3-1 til hjemmelaget som hadde straffet MIL brutalt så langt denne førsteomgangen. SIF var ikke ferdige og kun minutter senere stod det 4-1 til hjemmelaget. Ulrik Tørneng satte sitt andre for kvelden. MIL fikk gode muligheter mot slutten av kampen, men hjemmelaget jobbet meget godt i forsvar og fikk blokkert de fleste avslutningene. Bato Zenunovic var nære på å sette ballen i mål etter 85 minutter, men avslutningen gikk utenfor.

Det ble ingen flere scoringer i kampen og det endte til slutt 4-1 til hjemmelaget etter at vi ledet 1-0 til pause. Vi gjør for store feil med ball og blir hardt straffet mot et godt SIF-press. Nå er det over en uke til neste kamp når EIK 2 tar turen til Tau den 05. juni. Vi takker SIF for kampen!

Dommer: Marius Trelvik Jess

Gule kort: Arild Eie (MIL), Ulrik Tørneng (SIF), Gunnar Hjørnevik Andersen (SIF).

Tilskuere: 30

Mål: 0-1 Jørgen Sandvik (22.), 1-1 Ulrik Tørneng (53.), 2-1 Mats Kristian Mauset (56.), 3-1 Matias Aasen (73.), 4-1 Ulrik Tørneng (75.).