Brage Woie
Bato Zenunovic
Ivar Øidvin

Første omgang

Vår utsendte reporter var ikke selv på kampen, men vil etter beste evne gjenfortelle scoringene våre og utviklingen i kampen.
MIL startet med den første scoringen midtveis i omgangen. Jarand Veland dro seg fint inn i banen og slo inn til høyreiste Ivar Øidvin som headet ballen i mål og MIL i ledelsen. Vidar 2 hadde likevel initiativet i omgangen og fikk like før pause ett fortjent utligningsmål når Emil Hodnefjell fikk satt ballen i mål. Dermed stod det 1-1 til pause.

Andre omgang

Åtte minutter ut i andre omgang så var det igjen hjemmelaget som skulle få ballen i mål – og denne gang var det Arne-Amar Kotlica som stod for scoringen. Samme mann var også frempå etter 61 minutter og sendte Vidar 2 opp i 3-1 og ett vrient utgangspunkt for MIL. Men MIL-guttene ga på ingen måte opp og kun to minutter etterpå så reduserte Bato Zenunovic når han ble spilt alene gjennom mot Vidarkeeper Lars Sveingard.

Etter 79 minutter ble Gustav Stople felt inne i Vidar sin 16-meter og MIL fikk straffe. Brage Woie gjorde ingen feil fra krittmerket og satte ballen i mål til 3-3. Noe som også ble sluttresultatet i kampen. Ett sterkt bortepoeng mot et godt Vidar 2-lag lar seg høre i åpningen av høstsesongen. Spesielt borte på en tung gressmatte og når vi ligger under 3-1.  Vi tar med oss et godt poeng og ser frem mot neste kamp som er hjemme mot Bryne 2 om en uke.